Hvorfor er mit køleskab lugt som neglelakfjerner?

October 7

Hvorfor er mit køleskab lugt som neglelakfjerner?

Køleskabe er trofaste køkkenmaskiner, der muliggør sikker mad opbevaring ved at holde dagligvarehandlen cool for at forhindre udvikling af sygdom-forårsager, fødevarebårne mikrober. Dette er muligt gennem en kompliceret kølesystem, der udnytter et kemisk stof kaldet Freon, den samme kemiske bruges i kommercielle air condition-enheder. Gas-baseret form af Freon er kendt for at udlede en stærk kemisk lugt ikke ulig med neglelakfjerner.

Lugten

Freon er blevet beskrevet som besidder en meget skarp ozon eller benzin lugt samt duftende som kosmetiske neglelakfjerner. Mængden af Freon indeholdt i kølesystemer af apparater er reguleret for at være på sikker niveauer, langt under ethvert niveau, der udgør en trussel mod helbredet, men hvis din følelse af duft er følsomme, Freon lugten kan anmassende. Heldigvis, spørgsmålet er så simpelt som at finde del af køleskabet forårsager lækage. Dog lækket Freon skal erstattes af en tekniker. I mellemtiden, åbne nogle enker til at tillade duft til at sprede.

At finde lækagen

For en sikkerheds skyld, tag og scoot maskinen ud fra væggen for at få adgang til dens bagsiden eller undersiden, alt efter hvad der er placeringen af kølevæske rør kanalen Freon i hele enheden. Tøm indholdet af køleskab (du kan placere dem i vasken for tiden i tilfælde af de dryppe) og holdning dig selv hvor kølevæske rør er. I nogle tilfælde, afhængig af din model, er disse rør placeret nedenunder enhed, på hvilket tidspunkt kan du hælde det tilbage mod væggen. Tjek 's dit køleskab manual for den nøjagtige placering.

Den DIY tilgang

Den bedste måde at fastslå placeringen af lækagen er at bruge din næse; uanset hvor neglelak lugten er stærkest, er det en sikker satsning, at lækagen er i nærheden. Bruge en lommelygte, hvis nødvendigt at finde en nick, skære eller flosser i en af slangerne. Når du finder lækagen, bruge en patch kit designet specielt til reparation afkøling slanger. Disse kits kan købes i mange hjem forbedring, Hjem apparat eller hardware detailhandlere. Men disse kits er kun beregnet til at tjene som en midlertidig løsning; Du skal bruge en professionel rådgivning vedrørende omfanget af lækage og erstatte Freon niveauer.

Kalde en professionel

I de fleste stater og jurisdiktioner, det er ulovligt (ikke at nævne farlige) for ikke-licenserede personer at få Freon. Derfor skal kun en licenseret og kyndige repairperson kontaktes vedrørende vurdering af graden af lækagen samt genskabe den apparat Freon niveauer til standard niveauer; Hvis dette ikke sker, vil ikke din enhed cool din mad til sikker temperaturer.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com