Hvorfor er plettede biller spise min grønne bønner planter?

August 14

Hvorfor er plettede biller spise min grønne bønner planter?

Mange hjem vegetabilske gartnere plante rækker af grønne bønner, som de vokser godt på mange områder. Men som enhver grøntsag i hjemmet haven, visse skadedyr kan forårsage skade på blade af voksende grønne bønner. Mexicansk bean Bille og bean blad biller er de mest almindelige biller fundet på green bean planter.

At identificere skyldige

Nøglen til at kontrollere enhver have skadedyr er korrekt identifikation. Mexicansk bean beetle er en kobberfarvet-rød farve med små sorte pletter danner på vingerne, ifølge North Carolina State University forlængelse. Bean blad beetle er en gullig-brun med black spots på vingerne og en sort trekant på vingerne.

Skader

Både bean blad Bille og mexicansk bean beetle foder på blade af planter, grønne bønner. Mexicanske bean biller oprette blonder-lignende mønstre på bladene ved at spise væv mellem ribber. Bean blad biller spiser oftest unge blade og nogle gange bælg af bønner.

Kontrol

Overvåge haven for tegn på Bille aktivitet. Håndplukke biller fra planter for at minimere skaden. Udbredte skader, at kontakte lokale landbrugs udvidelse-kontor for at bestemme de bedste insekticider til brug i din værftet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com