Hvorfor er vand pres lav i min Moen køkkenarmatur?

October 7

Hvorfor er vand pres lav i min Moen køkkenarmatur?

Moen fremstiller en bred vifte af køkken vandhaner i mange forskellige stilarter, herunder to håndteres, en håndteres, pullout tud, høj og lav tud buer og flere forskellige finish. Sælges online og i en række hjem detail eller apparatet butikker, sælges vandhaner typisk med en begrænset garanti. Mindre problemer med vandhaner, men kan ofte løses gennem fejlfinding, herunder problemer med vandtryk.

Vand ventiler

Den første ting at tjekke med lavt vandtryk er husholdningernes vandforsyningen. Find vandet ventiler under køkkenvasken, og sikre, at vandet ventiler er fuldt aktiveret (mod uret) at tillade fuld vandforsyning til vandhanen. Kigge efter eventuelle lækager på vandet ventiler, og kontakt en blikkenslager for assistance, hvis ventilerne synes at være utæt.

Vandtryk

Husholdningernes vandforsyning pres kan påvirke vandtryk i hele hjemmet. Inspicere vandvarmeren, og sikre vandforsyningen er fuldt aktiveret, og der ingen forhindringer til vand flow. Ordne alle slanger eller slanger. Bemærk at rindende vand gennem flere vandhaner eller apparater på samme tid kan reducere den samlede vandtryk i hjemmet.

Luftblander

Mange nye vandhaner er designet til at reducere vandforbruget for øget energi og vandbesparelser. Perlator er en lille skive beliggende på spidsen af vandhane. Skru den mod uret for at fjerne det, som bør øge den samlede vandføring.

Sediment

Sediment ind i vandforsyningen kan også forårsage debris at blokere vandstrømmen til vandhanen. Inspicere skærmen på spidsen af vandhanen, og brug en lille straight pin til at løsne og fjerne eventuelle små rester, der kan tilstopning skærmen. Du kan også ønske at suge perlator i hvid eddike til at fjerne enhver mineral oprustning før skylning og geninstallere perlator på vandhanen.

Energy Policy Act

Den amerikanske regering gået Energy Policy Act i 1992, placeres forordninger på vand strømningshastigheder, som er ikke-omsætningspapirer, hvilket betyder, at mens vandtryk kan synes lav til brugeren, reduceret strømningshastigheden kan blot være et spørgsmål om faktum på grund af de føderale regler.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com