Hvorfor findes der fluer på min veranda?

May 10

Hvorfor findes der fluer på min veranda?

Indgangsparti giver et sted for at slappe af og nyde en kølig brise i de varme sommermåneder — indtil fluerne dukke op. Fluerne sværmer din veranda for mad og avl steder det giver, at bringe støj og sygdom sammen med dem. Fjerne attraktioner på din veranda og du fjerne fluer.

Fødeemner

Hvis nogen har for nylig spist på din veranda, kan dette være årsagen til din flyve problem. Fluer spise nogle af de samme ting, folk kan lide at spise, herunder sukkerholdige fødevarer. Spildt kaffe, saftevand eller sodavand, eksempelvis fordamper, efterlod en klistret restprodukt, der tiltrækker fluer. Da sådanne rester kan være svært at se, skyl din veranda med vand til at opløse den. Flyver også som madrester som rådnende kød, så Søg din veranda omhyggeligt og bortskaffe enhver skraldet i en placering med en sikker låg.

Stærke lugte tiltrække fluer, så selv uåbnede fødevarer kan forårsage dem at vrimle din veranda. Overmodne frugter, for eksempel, tiltrækker fluer med sin alkoholiske lugt, som gør gær-holdige fødevarer som brød. Holde disse fødevarer fra din veranda at modvirke fluer. Gemme høstede råvarer inde i dit hjem og bruge det, før det bliver overmodne.

Affald

Lugten af afføring tiltrækker fluer, fordi fluerne almindeligvis lægge deres æg i afføring samt skraldespande, rådnende kød og dyrs kroppe. Undgå at lade kæledyr lindre sig nær din veranda og bortskaffe enhver afføring på plænen i en papirkurv kan med et sikkert låg.

Sundhedsmæssige konsekvenser

Udover at være en støjende, generende tilføjelse til din veranda sammenkomster, er fluer en sundhedsrisiko. På grund af de mindre-end-sanitære steder de hyppige, spredt de ofte sygdom for mennesker. Sygdomme fluer spredning omfatter tuberkulose, dysenteri og tyfus.

At fjerne fluer

For at eliminere fluer, fjerne de ting, der tiltrækker dem fra din veranda. Undgå at efterlade ud mad, samle op efter kæledyr og bortskaffe døde dyr straks. Rydde op spild og fjerne stillestående vand for at fratage fluer tiltrængt fugt. Sætte skrald i plastikposer før ibrugtagning affaldscontainere for at undgå at efterlade madrester.

University of Rhode Island landskab havebrug programmet foreslår honning agn for at dræbe fluer. Anvende en belægning af honning til indersiden af en krukke. Vend glasset på hovedet og bruge to tynde støtter, såsom to 1/2-inch stykker af træ, til at holde åbningen af krukken lidt væk fra jorden i din veranda. Glide et lille stykke af moden frugt under glasset for at tiltrække fluer. Efter at have spist frugt, vil fluer blive hængende i honning og dø som de forsøger at flyve ud.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com