Hvorfor Front-Loading vaskemaskiner har en dårlig lugt?

August 3

Hvorfor Front-Loading vaskemaskiner har en dårlig lugt?

Front-loading vaskemaskiner er mere energi og vand-effektiv end traditionelle modeller. Deres design har nogle fejl, herunder risikoen for at udvikle en dårlig lugt inde i maskinen.

Lugte

Front-loading vaskemaskiner er tilbøjelige til to forskellige lugte. Den første duft er muggen eller jordet og kan minde om en klamme kælder. At dårlig lugt er forårsaget af mold. Andre lugt er grimt og vil minde dig om noget harsk eller rådne; Det er forårsaget af bakterier.

Årsager

Både skimmel og bakterier vokse inde en front-loading skive når det har været overbelastet med belastninger, der er for store. Vaskemaskinen ikke skylles væk alle snavs og jord efter en stor belastning, hvilket fører til en bygge af snavs inde i vaskemaskinen. Denne oprustning giver skimmel og bakterier et sted at vokse og trives.

Løsninger

Du undgår dårlige lugte i din front-loading vaskemaskine ved at vaske mindre belastninger inde i det. Du kan rengøre indersiden af din skive ved hjælp af en blanding af 1/2 kop af blegemiddel i en gallon af vand. Kører en tom belastning med varmt vand og tilføje en kop af blegemiddel til vandet vil også fjerne mug og bakterier.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com