Hvorfor fugle spiser min sukkulenter?

September 8

I varmen sommer og koldt vinter har fugle svært ved at finde vandkilder, der ikke har tørret op eller frosset fast. Under varmen sommer, især fugle er tilbøjelige til at scavenge til vand, og saftige planter er en stor kilde til vand, fordi deres blade er fuld af den. Hvis du bemærker fugle fester på sukkulenter i din værftet, overveje besparende planter og fugle og giver en birdbath.

At vælge en Birdbath

En fuglebad behøver ikke at være fancy eller dyrt at give fuglene med vand, de behøver. Vælg en, der er kun omkring 2 eller 3 inches dyb og har en ru overflade, så fuglene kan let greb det med deres fødder og har en piedestal, hvis du er bekymret for kat angreb. Hvis ikke du er bekymret for katte, er en haven Dam også en mulighed for at levere vand til din baggård fugle.

Drippers

Fugle er tiltrukket til at flytte eller dryppende vand. Overveje at købe en dripper eller en batteridrevet enhed, der gør meget små bølger i birdbath at tiltrække flere fugle.

Lokalisere Birdbaths i gården

Holde birdbaths buskads og andre steder, der kan give dækning for lurende katte eller andre rovdyr. Audubon Society anbefaler birdfeeders være placeret mindst 15 fod fra sådanne steder, men hvis katte er ikke en trussel, en birdbath placeret nær buske eller små træer giver et sted for fugle at blære sig. Placer fuglebad i den samme generelle placering som birdfeeders og bær buske eller andre fugl-venlige planter. På den måde fugle har alle deres fornødenheder på ét sted. Hvis du har et særligt rodet træ i gården, Find bad hvor det ikke vil blive fyldt med træ debris. På samme måde, lægge ikke det for tæt til foderautomater eller det vil blive fyldt med solsikkefrø skrog.

Opretholde Birdbaths

Birdbaths skal tømmes og fyldes mindst hver uge for at forhindre bakterievækst. Husk at fugle også bade i en birdbath og snavs og bakterier de depositum vil sidde i vandet, indtil det er renset ud. Om vinteren, du ønsker at overvåge bade ekstra tæt til at sikre, at vandet ikke fryse og forårsage skål til at knække. Overveje at købe en birdbath varmelegeme for at holde vandet fra frysning. Desinficere badet hver måned eller så ved at skrubbe det med en 10 procent blegemiddel løsning og skylle det grundigt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com