Hvorfor gjorde min nye konkrete indkørsel skræl & Flake?

July 30

Hvorfor gjorde min nye konkrete indkørsel skræl & Flake?

En ordentligt forberedt og hældt beton indkørsel bør ikke nedbrydes i mange år. Hvis en forholdsvis ny indkørsel viser peeling og afskalning, den konkrete blanding var forkerte, eller installationen blev ikke ordentligt udført. De elementer, som har været udsat for din indkørsel vil fortælle dig, hvad er den sandsynlige årsag til nedbrydningen.

Terminologi

Peeling og afskalning på overfladen af beton kaldes konkrete skalering. Skalering normalt starter i små lapper; Hvis betingelsen af beton giver mulighed for skalering, kan det sprede sig til større pletter og arbejde dybere ind i overfladen af betonen. Skalering er mest tilbøjelige til at forekomme i områder hvor vejret kan fryse så tø, gentage cyklus flere gange i efteråret, vinteren eller foråret. Undertiden konkrete skalering også omtales som afskalning.

Installation faktorer

En mulig årsag til skalering er forkert blandet beton. For et klima med nedfrysning og optøning cyklusser skal betonen luft indblandede. Air medrivning opnås med den ekstra luft medrivning forbindelser til de konkrete mix. Færdigbehandling af overfladen af beton med stående vand på den våde beton vil også føre til skalering. Vand i betonen må komme og fordampe før den endelige færdiggørelse af overfladen er afsluttet.

Miljømæssige faktorer

Hvis en konkret indkørsel er tilbøjelige til at skalere, fremskynde road afisning kemikalier nedbrydningen af betonoverfladen. Kemikalier kan komme fra at bruge dem til at deice din egen indkørsel eller kan finde sted på din indkørsel fra vejen af din bildæk. Deicing kemikalier kan nedbryde de konkrete obligationer; at indsats kombineret med nedfrysning og optøning kan forårsage betonen til at skalere indenfor det første år efter installationen.

Reparation af indkørsel

En konkret indkørsel med skalering kan repareres. Overfladen skal renses for alle løs beton klumper og flager. En højtryksspuler fungerer godt for denne opgave. Derefter anvende en ny øverste lag på indkørslen ved hjælp af en polymer cementbundne sammensatte. Efter det nye toplag er installeret og tør, skal indkørsel være forseglet med en vandfast tætningsmiddel til at forhindre fremtidige peeling og afskalning.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com