Hvorfor gør Baseboard varmeapparater at klikke lyde?

December 29

Baseboard varmeapparater giver et hjem eller ejendom ejer med en pålidelig kilde til varme når udenfor temperaturerne begynder at dyppe, men som noget menneskeskabt, undertiden noget går skævt. Kliklyde, dog kan nogle gange være lyde under normal drift eller vejledende af et større problem. Karakteren af at klikke er den afgørende faktor om hvorvidt enheden skal serviceres.

Varmelegemet

Varmeelement--den del, der kører længden af baseboard og er ansvarlig for at yde varme--er generelt lavet af et lang stykke metal, som fødes elektrisk, får det til at varme op. Ikke kun metal stripping varme men så gør det mindre metal lameller der kører længden af elementet. Disse direkte varme ind i stuen. Når metallet varmes op, udvider det; Når det køler, forkorter det. Dette "noget for noget" drastisk ændring i størrelse forårsager element til at klikke, især når det køler. Det går normalt ubemærket, men hvis et værelse er stille, kan det blive generende.

Termostaten

Hvis støjen fra den varme/køling bliver for generende, er en måde at afhjælpe problemet prøve at justere termostat i rum eller hjem til en temperatur, som ikke tillader varmelegeme køle helt af. Opadrettede til denne tilgang er at elementet vil ikke kunne køle ned betydeligt og varmen vil vende tilbage kort tid efter det er blevet slukket. Dette opvarmer elementet igen og reducerer den klikkende lyd. Ulempen er, at dette helt sikkert vil øge din månedlige hjem opvarmning omkostninger.

Strålende vand

I visse tilfælde har ældre huse vand-fed baseboard varme svarende til radiatorer og imod mere moderne elektrisk opvarmning. Denne stil af varme er typisk fodres direkte fra hjemmets kedel. Da det opvarmede vand forlader kedlen, det pumpes opad gennem rørene, og rørene--snarere end elementet--udvider. Dette forårsager rørsystem til at gnide mod hul eller huller i gulvet hvor rørene træder ind i lokalet. Da vandet pumpes, det bump på gulvet og forårsager at klikke. Blot udvide huller hvor røret ind giver røret mere plads til at flytte.

Understøtter

De fleste, men ikke alle moderne baseboard varmeelementer understøttes til en række plast monteringsbeslag. Antallet af parenteser i din vandvarmer afhænger af, hvor længe varmeren er. Ved at fjerne front som på varmeren bør du kunne se parentes under elementet. Hvis der er ingen beslag, er chancer det ekspanderende element er gnide i bunden af ovnen, da det ikke understøttes. Købe disse plastik understøtter eftermarkedet på et hjem forbedring butik og installere dem bør selv afhjælpe problemet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com