Hvorfor gør min GE opvaskemaskine fylde og dræn på samme tid?

January 12

Hvorfor gør min GE opvaskemaskine fylde og dræn på samme tid?

En opvaskemaskine er en kompleks apparat, der går igennem mange processer, som det renser snavset service og glasvarer. Det bør dog aldrig fylde og afløb på samme tid. Denne situation viser et internt problem med opvaskemaskine, som kan variere fra et problem med drain slangen eller afløb ventil, at en defekt pumpe motor eller en defekt timer.

Drain slangen

Et problem med drain slangen vil tillade opvaskemaskine til fylde og afløb på samme tid. Hvis slangen er for lavt, vil vandet blive kanaliseres ud af apparatet samtidig flyde tilbage i opvaskemaskinen. At forhindre dette, drain slangen skal være på mindst 12 inches højere end gulvet. Også, General Electric anbefaler drain slangen blive skubbet længere end to inches ned i afløbet. Derudover skal hus afløbet have en mindste højde på 30 inches.

Afløbet ventil obstruktion

Opvaskemaskinen kan fylde og afløb på samme tid på grund af en afløb ventil obstruktion. Snavs eller andre partikler, at indgive i afløbsventil vil forhindre vandet i at løbe ud, før en ny cyklus starter fylde opvaskemaskinen med mere vand. Hvis afløbsventil elektrisk magnetventil er fastklemte, kan dette også hindrer vand fra dræning.

Pumpe forsamling

Et funktionssvigt brændstofpumpen samling kan også resultere i opvaskemaskinen påfyldning og tømning på samme tid. Brændstofpumpen samling indeholder tre dele: en pumpe, som kanaler vand ud af maskinen; en skive løbehjulet; som tvinger vand gennem spray arm; og en vask løbehjul, som styrer vand til afløb. Snavs fanget i brændstofpumpen samling eller slidte eller dårligt fungerende dele af forsamlingen, kan stoppe vandet fra dræning før opvaskemaskinen starter fylde igen.

Timeren

Opvaskemaskinen kan fylde og afdrypning på samme tid på grund af en defekt timer. Alle opvaskemaskiner har enten en mekanisk eller en elektronisk timer, som styrer apparatet ved start og stop maskinens funktioner på det planlagte tidspunkt. Men hvis timeren forsamling eller timeren motor er defekt, det vil hindre opvaskemaskines evne til at dræne vand før maskinen refills.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com