Hvorfor gøre glas foret Tank vandvarmere har brug for zink anoder?

October 7

Ligesom alle apparater er vandvarmere ikke immun over for enkel, periodisk vedligeholdelsesproblemer, der kan forstyrre orden af vandvarmeren og forårsage problemer andre steder. En af de mere mærkelige eksempler på disse problemer indebærer en kemisk reaktion mellem anode inde en vandvarmeren og det vand, det er varme. Dette problem involverer typisk erstatte din vandvarmer nuværende anode med en zink anode, om du bruger en Glasbelægning eller enhver anden form for vandvarmeren.

Ikke-zink anoder

Vandvarmere af alle typer er ofte udstyret med anode stænger lavet af magnesium eller en anden ikke-zink metal. Magnesium og lignende metaller der bruges til at reducere korrosion inde vandvarmer tank. men hvis dit hjem vand har høje niveauer af svovl, magnesium kan reagere med svovl til at oprette hydrogensulfid gas, en potentielt skadelige vand forurenende stof med en særskilt rådne æg lugt. Denne magnesium/svovl reaktion er næsten altid skyldige, når husejere rapporterer en rådne æg lugt omkring deres vandvarmere.

Problemer

For mange boligejere er den dårlig lugt af svovlbrinte gas grund alene til at løse dette problem. Men tilstedeværelsen af hydrogensulfid gas i dit hjem vand kan tiltrække svovlbakterier, micro-organismer der lever af svovl og der kan forurene vandet. Selv om der er ingen svovl bakterier i vandet, formidler hydrogensulfid gas en offensiv lugt til dit vand, der kan gøre alt fra brusebad til at vande dine planter ubehageligt.

Zink anoder

Den mest almindeligt anbefalede måde at løse dette problem er at erstatte anoden selv, der forårsager den kemiske reaktion. Magnesium anoder kan erstattes med dem fremstillet af aluminium, zink eller en anden ikke-magnesium metal. Anoder kan typisk købes i isenkræmmere eller hvor du har købt vandvarmeren, sig selv og normalt skal installeres af en professionel. Alternativt, kan du fjerne anoden helt da det ikke er afgørende for den normale funktion af vandvarmeren.

Andre overvejelser

Hvis du erstatte eller fjerne anoden og dit vand stadig har en tydelig lugt af rådne æg, er det vigtigt at have vandkvalitet testet, især hvis dit hjem bruger en vand godt. Denne lugt af svovlbrinte kunne indikere tilstedeværelsen af skadelige svovlbakterier eller kunne indikere en mere farlig forurening af spildevand eller kloakken gasser fra VVS-systemet nedenfor.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com