Hvorfor gøre sorte biller Skeletonize blade af træerne?

April 7

Hvorfor gøre sorte biller Skeletonize blade af træerne?

Ud af cirka otte hundrede tusinde typer af insekter i verden omfatter biller mere end 40 procent af dette nummer, tilføje op til over tre hundrede tusinde arter i verden. Biller af familien Chrysomelidae, i vid udstrækning kendt ved deres almindelige betegnelse, leaf Bille, er den mest udbredte.

Disse biller og deres larver lever af en bred vifte af planter, spise blade, stængler, blomster og endda rødder, ofte forårsager bæredygtig skader på lokale træer og buske. Nogle af disse biller er sort i farven; dog mest kommer i en lang række med farver der følger direkte af deres levesteder.

Larver

Voksen sort blad beetle feeds levende plantemateriale, forbrugende blade, blomster og bark. Mange chrysomelid larver lever af blade som godt, men de fleste er underjordiske, angribe rodsystem af anlægget. Elm blad Bille, willow leaf Bille og cottonwood blad beetle er kendt for at ødelægge deres larver bringe til træer. Disse biller lægger æg under bladene og når larverne luger, det begynder at fodre på undersiden af bladet, at undgå fiber og hård venerne, i sidste ende skeletonizing blade i processen. Derimod, når voksne sorte biller lever af blade, forbruger de hele bladet, herunder fibrøst venerne. Både billen og Larven kan truende til træet.

Kontrol

For mange gartnere er beetle kontrol en konstant aktivitet. Skeletonizing af blade af larverne kan føre til træets forringelse helt, især hvis træet er under stress. Konventionelle pesticider er affektive mod sorte biller og deres larver, men der er miljøvenlige alternativer som godt. "Trunk banding" er en almindelig teknik, der kræver en anvendelse af insekticider på den nederste del af stammen. Teknikken er nyttigt, at det spiller på de larver instinkt af klatre ned ad stammen, efter det næring for at nå pupation fase; men teknikken er ineffektive mod den første generation, der lever i den øverste halvdel af træet og biller er stadig i stand til at sprede sig til andre ubehandlet træer i området.

Størrelse

Leaf biller er den største af alle de andre arter, at få op til næsten to centimeter i længden. Larverne er normalt også stor, i nogle arter over to centimeter.

Livscyklus

Ligesom andre biller begynder den sorte blade biller deres livscyklus som larver. Denne cyklus er princippet fodring fase af beetle. På vej ud af æggene, larverne begynde at fodre hele tiden på levende plantemateriale omkring dem indtil de er klar til at indtaste den puppe stadie og efter denne imago fase når den voksne Bille endelig fremgår. Stadiet larver forbruger sort beetle anlæg spørgsmål hele tiden, efterlod skeletteret blade.

Advarsel

Mange biller har self defense mekanismer, så forsigtighed tilrådes stærkt. Trods deres størrelse, kan biller påføre en smertefuld bid eller en knivspids. Nogle sorte biller, som Blister Bille, har kemiske forsvar, der vil forårsage vabler og udslæt i det berørte område. De fleste forsigtighed tilrådes ved at bringe opskåret træ ind i huset. Sorte biller, der bor ubevidst inde kan bore i trægulve og møbler, bæredygtig skader.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com