Hvorfor gule Squash vende sort?

July 19

Hvorfor gule Squash vende sort?

Svampen kan angribe gule squash og forårsage frugter at vende sort. Disse have problemer er sværere at identificere og ikke så godt forstå hjem gartnere som nogle andre problemer, såsom ukrudt og insekter.

Årsag

Den mest almindelige årsag til sværtning af gule squash er en svampesygdom, kaldet Chaonephora frugt rådner, almindeligt kendt som wet rot eller blossom rot. Det er en jord-bårne sygdomme, der angriber unge frugt.

Udseende

Squash inficeret med våde rot vokser en bakkenbart-lignende svamp på overfladen af frugt. Frugt nedenunder svampen hurtigt rådner og bliver sort. I tørre perioder kan frugten rådner uden tilstedeværelse af bakkenbart-lignende svamp.

Kontrol

At fjerne blomsten af squash efter bestøvning vil hjælpe til at kontrollere våd rot i haven. Texas A & M University Aggie havebrug anbefaler anvende Blandtegning spray som indeholder chlorothalonil i våde perioder for at kontrollere svampeinfektioner.

Forebyggelse

Ifølge University of Florida IFAS udvidelse er plantning squash i lerede, veldrænet jord og højbede nyttigt i forebyggelsen våd rot. Minimere fortrængning i haven og kontrol ukrudt at fremme luftcirkulationen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com