Hvorfor har dobbelt rude Vinduer kvælstof mellem ruderne?

October 26

Dobbelt-rude vinduer er tilbudt af producenter som en måde at holde dit hjem mere energi effektive ved fældefangst mere varme inde i løbet af vinteren og mere kølig luft inde i løbet af sommeren. Afhængigt af mærke og model af dobbelt-ruden vindue du køber, kan fabrikanten tilføje nitrogen gas til mellemrummet mellem de to ruder. Forståelse af den rolle, som denne kvælstof spiller ikke kun tilfredsstille simpel nysgerrighed, men også kan hjælpe dig med at sikre, at windows befinder sig på deres mest energieffektive.

Dobbelt rude Vinduer

Ideen bag dobbelt-rude vinduer er at arrestere processen med konvektion så meget som muligt. Om vinteren, for eksempel, varmer centralvarme indersiden af et hjem til en temperatur langt mere komfortabel end udendørs kolde temperaturer. Men når varmen slipper ud gennem vinduet, central varme system skal arbejde hårdere for at opretholde en ensartet temperatur inde i hjemmet, som til gengæld ofte fører til højere energiomkostninger. Dobbelt-ruden windows forsøge at forhindre dette varmetab ved fældefangst varme mellem de to ruder før det kan undslippe til ydersiden.

Kvælstof

For at øge effektiviteten af dobbelt-ruden windows, omfatter producenter undertiden gasser mellem de to ruder. Tunge gasser snøre varmeledningsevne, så udfylder mellemrummet mellem to vinduesruder med kvælstof kan hæmme flow af varm luft fra én rude til en anden. Hvis du vil yderligere mindske varmetabet, konstrueres windows sommetider ved hjælp af lav-e eller spektralt selektiv glas, der er ofte belagt med lav emissivity (lav-e) belægninger.

Andre gasser

Kvælstof er ikke den eneste gas som blev brugt i dobbelt-rude vinduer. Argon er tredjedel tungere end nitrogen eller tør luft, og krypton er dobbelt så tung som argon; deres højere vægt betyder argon og kyrpton har lavere varmeledningsevne end nitrogen eller tør luft, så de gør for mere energieffektive dobbelt rude Vinduer end dem byggede med kvælstof. Argon og krypton dobbelt-rude vinduer, men har tendens til at være dyrere end dem lavet med kvælstof, da argon og krypton findes ved meget lavere koncentrationer i luften end gør kvælstof.

Andre overvejelser

Ud over installation dobbelt - eller triple-rude vinduer, er der flere skridt du kan tage for at mindske varmetab og forbedre energieffektiviteten i dit windows. Tæt forsegling en heavy-duty plastfolie over vinduerne og holde sydvendte vinduer rene vil for at lade i vinteren sollys mindske varmetabet i koldt vejr mens ved hjælp af lys-farvede gardiner og nuancer i stedet for mørk-farvede dem og lukker nuancer på syd - og vestvendt windows under varmt vejr er to eksempler på disse teknikker.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com