Hvorfor har du brug for destilleret vand til en tøj damper?

February 23

Hvorfor har du brug for destilleret vand til en tøj damper?

For at sikre, at din beklædningsgenstand damperen er bedst når det kommer til tøj pleje, er god vedligeholdelse et must. Destilleret vand er det første skridt i korrekt damper pleje. Dets brug i din damper garanterer damper effektivitet, korrekt vedligeholdelse og en maksimal levetid. Du kan har spekuleret over, hvorfor du bruger hårde, ikke-filtreret vand fra hanen er afskrækket. Lære hvad hårdt vand kan gøre for at din damper og hvorfor destilleret vand bør være reglen, ikke undtagelsen, at passende damper pleje.

Korrosion

Fri for urenheder og opløste salte, destilleret vand ikke korroderer indersiden dele af en damper. Mineraler og salte findes i hårdt vandskader eller bære ned metal over tid. Dette gælder især hvis du ofte bruger hårdt vand og smid ikke efter brug. For nem adgang, holde en flaske destilleret vand handy. Aldrig tilføje stivelse eller andre tilsætningsstoffer til destilleret vand, da dette vil have den samme effekt. Brug kun destilleret vand i din damperen er den eneste måde at forhindre korrosion og sikre dens eksistensgrundlag.

Skummende

Destilleret vand forårsager ikke skumdannelse, hvilket medfører når hårdt vand er efterladt i din damper. Over tid tykkere hårdt vand på grund af calciumcarbonat, som er solid og off-white i udseende. Hvis gået ubemærket hen og nye hårdt vand er tilføjet, kan damperen begynder at skum under brug. Denne skum indeholder solid calciumcarbonat indskud efterladt i den forslidt hårdt vand. Mens destilleret vand bliver forslidt, det ikke blive tykkere, da det er blevet filtreret. I stedet, en damper fyldt med stagnerende destilleret vand kan opleve den fælles vækst af bakterier.

Reduceret damp

Da destilleret vand ikke indeholder calciumcarbonat, er der ingen grund til at bekymre sig om oprustning. Oprustning forårsaget af calciumcarbonat træsko værker i dampskibet. Oprustning kan blive så stor, at det forstyrrer strømmen af varme eller den faktiske damp i dampskibet. Som et resultat, damperen tager længere tid at generere damp og dampende klæder tager længere tid at fuldføre. I andre tilfælde er beklædningsgenstand damperen overophedes og stopper fungerer helt.

Oprydning

Med destilleret vand undgås rutinemæssig fjernelse af kalk oprustning forårsaget ved brug af hårdt vand helt. Når du bruger undistilled vand, kræver fjernelse af kalk aflejringer at du udfylder damperen med hvid eddike og indstille det på steam. Lad ca. halvdelen af hvide eddike fordampe og derefter hvislen damper frem og tilbage. Gøre dette indtil en betydelig oprustning er opløst fra indersiden af din damper. Tom ud damper indtil oprustning er væk.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com