Hvorfor har jeg brug for en jord rapport?

November 30

Hvorfor har jeg brug for en jord rapport?

En jord rapport detaljer egnetheden af et websted til byggeri, og din by eller amt sandsynligvis kræver en hvis du forsøger at opbygge en permanent struktur som et hjem. Det rapporterer om stabilitet af jord i området og eventuelle spørgsmål som flodsletter, grundvandet og skråninger. Jord rapporter kaldes geotekniske jord rapporter eller bare geotekniske rapporter.

Formål

Byggefirmaer og planlægning afdelinger bruge jord rapporter til at kontrollere, at bygning i et område er sikkert. Ved beregningen af en bygning, kloaksystemet, vejbane eller andre projekt, entreprenører og ingeniører har brug at vide hvis jorden kan give nok støtte eller hvis det har potentiale til at vige. De skal også se, hvis geologiske betingelser-- eller tidligere svigagtig konstruktion--udgør en trussel mod strukturerne og nogen i dem.

Timing

Check med de statslige organer om godkendelse af projektet for at se præcis, hvad de kræver, som kommuner, som byen Issaquah, Washington, ikke kræver jord rapporter for strukturer som carporte, dæk og værktøj skure. Typerne af tests til forskellige projekter kan variere, dermed forlænge den tid det tager for jord rapport forskning til slut.

Byggeri vs. Garden

Jord rapporter er ikke det samme som de jord testrapporter, at analyserer snavs i din have til ernæringsmæssige mangler. Jord rapporter ikke dykke ned i vitamin- og mineralindholdet i området fra et ernæringsmæssigt synspunkt. Jord testrapporter er generelt udført af et landbrugs kontor, mens jord rapporter skal gøres ved en kvalificeret, licenseret ingeniør.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com