Hvorfor har min drue tomatplanter brune pletter på Tips?

December 10

Hvorfor har min drue tomatplanter brune pletter på Tips?

Lære at spotte sladderhank tegnene på problematisk, endda fatale plantesygdomme er en vigtig færdighed for en gartner at besidde--endnu mere, så når voksende mad planter, da sygdomme kan gøre maden uspiselig. Sorte pletter optræder på drue tomatplanter, eksempelvis kan angive et vilkårligt antal alvorlige tomat sygdomme, som kan påvirke drue samt eventuelle andre druesorter af tomat.

Tidlig Blight

Blandt de mest almindelige tomat sygdomme, der forårsager sort spotting er tidlige blight, en sygdom forårsaget af svampen Alternaria solani. Symptomerne er mest mærkbar i de varmere måneder. Sammen med de sorte pletter vil du bemærke gulfarvning bladene, der defoliate for tidligt. Tomater på vinstokken kan solskoldning på grund af ekstra sollys eksponering. Eftersom tidlige blight infektioner er typisk spredt af svamp, der lever i jord, bør nye anlæg flyttes til en anden del af haven, fra inficerede planter. Behandling af alvorlige infektioner med svovl støv.

Blossom ende Rot

Symptomerne på blossom ende rot er mere iøjnefaldende på selve frugten. Sorte pletter begynder, som navnet antyder, på blossom slutningen af tomater og forstørrer. Steder også slå sort og læderagtige. Årsagen til blossom ende rot menes at være en Calciummangel på grund af ekstreme vejrforhold. Den bedste måde at administrere blossom ende rot er at fjerne beskadigede frugt og administrere vanding og gødskning planer mere omhyggeligt.

Fusarium visnesyge/Crown Rot

Fusarium visnesyge og crown rot er forårsaget af svampen Fusarium oxysporum, et fælles problem for tomater overalt. De tidligste symptom gulfarvning af tomat blade. Efterhånden som sygdommen skrider frem, efterlader turn, brun og sort og visne dårligt. Ingen fungicider er nu godkendt til fusarium visnesyge eller crown rot i tomatplanter. Heldigvis er der talrige tomat sorter til rådighed med en høj resistens over for sygdommen.

Septoria Leaf Spot

Den mindst sandsynlige diagnose er septoria leaf spot, symptomer som er hvid og grå pletter på stængler og andre dele af tomatplantes Vaskulaturen. Steder har sorte kanter, så visse betingelser sorte pletter på din tomatplanter kunne være resultatet af septoria leaf spot. Kontrolmetoder for septoria leaf spot er svarende til tidlig blight. Du skal blot placere tomatplanter i et nyt område af haven for at forhindre infektion fra jord-baserede svampen og behandling af alvorlige infektioner med svovl støv.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com