Hvorfor har min Kenmore affugter ingen magt?

June 22

Hvorfor har min Kenmore affugter ingen magt?

Hvis du har problemer med fugt i dit hjem, der forårsager skimmel og tiltrækker insekter, er en affugter et nyttigt værktøj til at fjerne overskydende fugt fra luften. Det kan være frustrerende, hvis du har problemer med at dreje på apparatet, når luftfugtigheden i dit hjem stiger. Hvis du ejer en Kenmore affugter, er der flere grunde til hvorfor det ikke kunne have magt eller ikke muligvis fungere. Heldigvis, de fleste af disse spørgsmål er let løst, så du kan have din affugter arbejder igen på ingen tid.

Ikke tilsluttet korrekt

Din Kenmore affugter vil ikke har magt, hvis det ikke er tilsluttet korrekt. Sørg for, at apparatet er fuldt tilsluttet til en jordet tre prong stikkontakt. Du bør ikke sætte det i en forlængerledning eller bruge en adapter stik, hvis din stikkontakt ikke accepterer trestrengede stik. I stedet skal du kontakte en kvalificeret elektriker til at installere en ny stikkontakt, så din affugter har den rigtige beholder.

Power Supply Problem

Selv hvis din affugter er fuldt ud sluttet til en passende stikkontakt, kan det ikke slå hvis der er et problem med strømforsyningen. Teste outlet for at se, hvis det virker ved at tilslutte en lille lampe eller apparat, du har testet andre steder til at sikre, at det virker. Hvis lampen ikke tænder, skal du kontrollere sikringsboksen om en effektafbryder har udløst eller en sikring er sprunget. Om nødvendigt, nulstille effektafbryderen eller Udskift sikringen. Hvis der ikke er noget problem med din afbryder eller sikringer, kan der være en strømafbrydelse i dit nabolag. Forhøre dig hos en nabo, og kontakt virksomhedens elektriske for at løse problemet, hvis det er nødvendigt.

Spanden ikke på plads

Hvis din affugter har en tilstrækkelig strømforsyning, men stadig ikke slå Kontroller for at sikre, at dens spand er installeret korrekt. Området for spanden er på bagsiden af affugter. At sikre, at det er fast på plads, linje stik på bagsiden af spanden med de tilsvarende arealer på affugter. Jiggle spanden for at sikre det er fast på plads. Apparatet vil ikke køre ellers.

Spand fuld

Din affugter vil ikke tænde hvis dens spand er fuld. En tændte ikonet vises på toppen af affugter til at advare dig, at spanden er fyldt og kræver tømning. Du kan manuelt tømme spanden af dumping det i en vask eller balje. Men for at forhindre affugter undlade at køre i fremtiden, du kan placere det direkte over et dræn og bore et hul i midten af den affugter gevind afløb slangetilslutning. Med slangetilslutning åbent vand fra affugter afløb direkte fra spanden til gulvafløb, så det aldrig fyldes op. Du kan også vedhæfte en haveslange til den affugter afløb slangetilslutning, så spanden kan løbe igennem det til et andet sted gulvafløb i rummet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com