Hvorfor har min Morning Glory planter tyndere vinstokke på bunden & gulfarvning bladene?

October 29

Hvorfor har min Morning Glory planter tyndere vinstokke på bunden & gulfarvning bladene?

Morgen herligheder kan oprette en smuk skærm i en ellers almindelig plads, men nogle gange som de nå til himlen bladene kan gul og vinstokke kan begynde at tynde. En række grunde kan forårsage morgen herligheder til at miste nogle af deres potentiale. Beløb, der er ordentlig vand, temperatur, sollys og næringsstoffer er vigtige i at holde formiddag herlighed planter sunde.

Temperatur

Morgen herligheder, ligesom de fleste årlige planter kan plantes udendørs kun når chancen for natten temperaturer nå frysepunktet er gået. Hjemmehørende i troperne og sub-tropiske klimaer, morgen herligheder er bedst når vejret er varmt. De begynde at blomstre i forsommeren og vil blomstre indtil efteråret, hvis nætterne ikke får alt for koldt. Hvis vejret bliver koldt om natten, kan formiddag herlighed blade bliver gule og falder af.

Mængden af sollys

Fordi morgen herligheder er subtropiske planter, er de betragtes som fuld-sol anlæg. Det betyder, at der skal plantes morgen herligheder hvor de får mindst otte timer af naturligt sollys dagligt hvis det er muligt. Planter, der er i mindre solen vil have rødder, der bliver tynde i bunden og bladene kan bliver gule fra en mangel på klorofyl.

Jordkvalitet

Som enhver plante dyrkes udendørs, morgen herligheder behovet for en passende mængde af næringsstoffer til anlægget for at forblive raske. Morgen herligheder gør bedst i jord, der har god dræning og en pH på 6 til 7,5. Hvis din morgen herlighed blade har vendt gule, kan jord ændringer være nødvendigt at få pH i jorden korrekt. Undgå over befrugtende morgen herligheder, fordi det også kan forårsage gule blade og udtynding rødder.

Vand beløb

Alle planter har brug for tilstrækkeligt vand til at vokse ordentligt. Som en varm-til-hot-klima anlæg skal morgen herligheder vandes dagligt at vokse høj og rigelige. Hvis planten har været over udvandet på grund af for meget regn, bladene kan bliver gule og anlægget kan begynde at tynde ud. Der er ikke meget, der kan gøres noget ved for meget regn, men hvis det er for tørt ud Sørg for at vand morgen herligheder dagligt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com