Hvorfor har min nye fluorescerende lys synes at flimmer?

January 28

Hvorfor har min nye fluorescerende lys synes at flimmer?

Fluorescerende lys giver masser af belysning mens du bruger mindre elektricitet end halogen og elpærer. Mange husejere tilføje fluorescerende inventar til deres hjem for at spare energi, men finder, at løgene kommer med en række ekstra problemer. Fluorescerende lys flimrer er irriterende men er som regel nemt at reparere eller forhindre.

Kolde pærer

Lysstofrør indeholder gasser, der producerer lys når elektricitet er kører gennem dem. El har en hårdere tid på at rejse gennem gasserne når temperaturen er under 50 grader F, ifølge Nemesis Lonestar hjemmeside. Hvis luften omkring din nye lysstofrør er koldt, vil de begynde at flimre lidt. Den koldere lufttemperatur, jo mere udtalt flimren vil være. De fleste lys varme op nok til at stoppe flimmer efter et par minutter, men for lys, der bruges udendørs eller i uopvarmede bygninger, plast, isolerende ærmer vil stoppe problemet.

Spænding problemer

Armaturer, der bruger lysstofrør kræver en ballast, som er en lille enhed, der styrer den elektricitet, der strømmer gennem pæren, ifølge det canadiske Center for sundhed og sikkerhed. Når et armatur er tilsluttet stikkontakten i hjemmet og noget forårsager spænding falde midlertidigt, ikke kan ballast levere pæren med nok elektricitet. Dette forårsager pære at flimre lidt. Et funktionssvigt ballast vil også medføre flimmer fra uhensigtsmæssig spænding distribution.

Langsomme cyklusser

Lysstofrør off alle former, herunder kompakt fluorescerende, opdatere med en bestemt hastighed. Dette refererer til elektricitet inden for pæren dreje og slukker hurtigt for at ophidse gas. Langt rør fluorescerende lys, især billige eller ældre modeller med magnetisk forkoblinger, opdatere med en sats på 60 hertz, ifølge "Scientific American." Det menneskelige øje kan registrere den forfriskende mønster ved denne hastighed og vil se det som en mindre flimmer. Nyere pærer opdatere over 10.000 gange i sekundet og har ingen påviselige flimmer i de fleste miljøer.

Forkert Installation

Blomsterløg i lange rør fluorescerende lamper som butik lys, oprette forbindelse til armatur med en række små metal ben. Disse nåle transmittere El lyset skal skinne. Hvis du ikke justerer benene korrekt, når du installerer en ny pære eller stativ eller pins er beskadiget og ikke forbinde korrekt, vil lyset flimmer, ifølge belysning leverer selskabet. Installere en pære med en forskellige watt end Armaturet er normeret til forårsager også synlig flimrende problemer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com