Hvorfor har min søde peberfrugt brune pletter?

March 12

Hvorfor har min søde peberfrugt brune pletter?

Voksende peberfrugter kan udfordre selv ekspert gartnere. Udviklingen af brune pletter på sød peber kan være et særligt generende problem med den mest sandsynlige årsag er en tilstand kendt som blossom - ende rot.

Identifikation

Blossom - ende rot forårsager brune pletter på tip eller undersiden af den søde peberfrugt. Pletterne begynde som små våde områder og vokse større og mørkere, til sidst danner et forsænket område med læderagtige, visne hud.

Årsager

Den vigtigste årsag til blossom - ende rot er overdreven væskeophobning på grund af inkonsistent vanding. Svingende jordfugtighed forstyrrer beløbet af calcium i peber og fører til forkert vand opbevaring.

Forebyggelse/løsning

Da pepper's hud har ingen åbninger til at rumme direkte kalktilskud eller vanding, blossom - ende rot skal behandles i jorden. Tilføje organisk materiale, såsom sphagnum og kompost, jord at forbedre dræning og hjælpe med at regulere fugt. Blande kalk i jorden foran plantning vil bidrage til at afhjælpe eventuelle calcium mangler.

Overvejelser

Når brune pletter udvikle på peber, kan hvilket indikerer tilstedeværelsen af blossom - ende rot, intet gøres for at behandle peber. Være skal alle bestræbelser på at forhindre betingelse fra at skade fremtidige peberfrugter.

Advarsel

Blossom - ende rot kan føre til bakterielle infektioner og svampe vækst inden for peber.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com