Hvorfor har vestlige Hemlocks hængende toppe?

May 4

Hvorfor har vestlige Hemlocks hængende toppe?

Vestlige hemlock er en af de definerende træer af stor tempererede regnskove i Pacific Northwest. På trods af at den største af alle hemlocks – især store prøver kan være mere end 200 fod høje – arten overskygges (bogstaveligt talt) af nåletræ associates ligesom Douglas-fir, western red cedar og Sitka spruce, blandt de største af verdens træer. Men hemlock stadig står ud, ikke mindst på grund af dens karakteristiske hængende tip.

Hængende Terminal leder

Sagging øverst eller terminal leder af en vestlige hemlock er ikke et tegn på sygdom eller fejlernæring, men blot et aspekt af træets genetik. Faktisk viser mange af sine slægtninge i Skarntyde-slægten, spredt ud over hele Nordamerika og Eurasien, de samme træk. Disse slægtninge omfatter mountain hemlock, der deler en stor del af den vestlige hemlock geografiske rækkevidde, men er begrænset til højereliggende; ofte, dog er vedhæng af et bjerg hemlock ikke så udtalt. Spidsen af de laterale grene på en vestlige hemlock normalt også synke.

Form

Hemlock grene hængende art kan generelt hjælpe træerne slough off sne. Mange arter trives i meget sneklædte steder, som den boreale skov begunstiget af den østlige hemlock eller endnu mere imponerende, høj, trægrænsen Lunde af mountain hemlock i Vesten. De lavere skove støtte vestlige hemlock i maritime nordvest, udsat til den nærliggende Pacific, modererende indflydelse kan være sne-fri det meste af vinteren, dog.

Udseende

Topmødet "shepherd's-skurk" af en vestlige hemlock er en af dens definerende karakteristika, sammen med dens grene hængende, flagrende udseende. Denne delikatesse skiller sig ud i blandet conifer bevoksninger af nordvest. I en typisk midten elevation stå i Cascade Range, for eksempel, Douglas-fir træer vil ikke kun tårn over omkring hemlocks men også udmærker sig med skarpe kroner spidse skyward, såvel som grovere, mere forrevne grene. En vestlige hemlock "græder" profil er lidt lig af en ung vestlige rød-cedertræ – som også sports hængende arme – selv om de to arter, almindeligt naboer, der ellers unalike. Den blide hænge af hemlock's top kontrast endnu mere skarpt med topmøder af visse Douglas-Gran, Sitka graner og rød-cedertræer, der svæve over de omkringliggende trætoppene; disse sande giganter, udsat for kæmpende af regionens hård vinterstorme, har ofte brudt kroner med flere ledere.

Skygge Tolerance

Vestlige hemlocks er blandt de mest skygge-tolerante træer i deres naturlige spredningsområde. De også kastet en masse skygge med deres tætpakkede lille nåle og lagdelt stramt, swooping grene. Som Stephen Whitney påpeger i "En Sierra Club naturforsker Guide til Pacific Northwest", den dybe mørke af en moden Northwest coastal skov skylder mere understory rækkerne af vestlige hemlock end mammoth Douglas-firs eller Sitka graner der dominerer baldakin. Mange sådanne skove er stort set fraværende af unge Douglas-firs eller graner, som er mere skygge-intolerante og har brug for åbninger, som stillet af stormfald eller brand til at trives. Dermed vil vestlige hemlocks gradvist antager den dominerende stilling i disse samfund som baldakin masters i sidste ende dø – medmindre økologiske forstyrrelser igen giver fodfæste for hemlocks' konkurrenter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com