Hvorfor ikke min Maytag vaskemaskine tom?

January 11

Maytag er et mærke af forbruger udstyr sælges af Whirlpool Corporation. Det tilbyder top og front loading vaskemaskiner med energieffektive vaske cykler og stabelbare enheder. Hvis din skive ikke er tømning af vand, reparere dette fælles problem selv, og undgå dyre uden for garantiperioden gebyrer. Hvis du er i stand til at løse problemet, skal du kontakte en Maytag autoriserede reparation person til at hjælpe dig.

Drain slangen

Aldrig installere drain slangen mere end 96 inches højere end gulvet, og ikke installere drain slangen mere end 4 1/2 inches i standrør. Kun 4 inches slangen kan udvide ind i vaskemaskinen. Fjerne overskydende. Se, om slange er snoet, og fjerne knækket. Erstatte dræning slange, hvis det er dårligt knust. Øse vandet ud af karret og fjern dræning slangen fra vaskemaskinen. Ser inde i det, og se, hvis den er tilstoppet med snavs. Rens dette snavs med en plast køkkenredskaber.

Pumpe/bælter

Ældre model Maytag skiver har to bælter. Hvis pumpen bæltet slidt eller bryder, spin vaskemaskinen ikke vandet ud. Erstatte bæltet. Check pumpen, og se, hvis nogen tøj er fanget i det. Fjerne disse elementer med nål næse tænger. Mens ikke fælles på Maytag skiver, kan pumpen også slides. Se hvis nogen komponenter, især løbehjulet er brudt. Få en ny pumpe, da du normalt ikke kan reparere pumpen. Kontroller, at den pumpe remskive roterer frit. Hvis ikke, så du har brug for en ny remskive.

Computerlågets skydeknap

Maytag vaskemaskine vil ikke starte hvis låget er åbent. Luk låget. Hvis låget er lukket, skal du kontrollere computerlågets skydeknap, som er placeret i panelet vigtigste boliger. Afbryde skive fra strømkilden, og tage ud i panelet. Bruge et multimeter, og se, hvis vaskemaskinen har kontinuitet. Hvis ikke, du har brug for en ny, da det er svært at reparere en computerlågets skydeknap.

Andre spørgsmål

Kontroller, at en sikring har ikke blæst eller en effektafbryder udløst i løbet af spin cyklus. Skifte ud den blæst sikringer, og nulstille afbryderknappen. Brug den korrekte cyklus for dit tøj. Hvis du bruger en lavere spin cyklus, kan vaskemaskinen ikke fjerne alt vandet. Brug mindre vaskemiddel den næste cyklus hvis din skive er lavtskummende for meget, hvilket forhindrer vand afløb fra din vaskemaskine. Tryk på "Skyl/afløb og Spin" mulighed for at dræne vaskemaskinen. Ikke overbelaste vaskemaskinen. For mange tøj kan holde vand fra afslutter din Maytag vaskemaskine.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com