Hvorfor ikke Spray post Emergent ukrudt mordere over 90 grader?

February 22

Post emergent ukrudt mordere er effektiv i at få etableret værftet ukrudtet under kontrol. Men sprøjtning når det er for varmt er faktisk kontraproduktivt. Når temperaturen er over 90 grader Fahrenheit, er det bedst at undgå sprøjtning herbicid.

Volatilitet

Over 80 F bliver mange herbicider flygtige. En sky af damp kan glide i andre områder af din værftet, der var aldrig beregnet til at modtage en ansøgning af ukrudtsmiddel. Hvis varmt vejr er forudsagt, spray weed killers tidligt om morgenen eller om aftenen, når temperaturerne er køligere.

Tolerance

Ukrudt, der er stresset under høj varme forhold er mere tolerante over for en anvendelse af herbicid. For at bevare fugt, danner planterne en tykkere kutikula--et voksagtigt lag--på deres blade overflader, hæmme absorption af ukrudtsmiddel. Herbicider er mest effektiv, når sprøjtes på 70 til 85 F.

Overvejelser

Sprøjtning ukrudtsmiddel når vindene er rolig vil også minimere uønskede drift på ønskeligt planter. Nogle kemikalier er mere svingende end andre, Følg temperaturen restriktioner herbicid etiketteringen.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com