Hvorfor isolering i en skorsten?

October 26

Hvorfor isolering i en skorsten?

Isolerende en skorsten kan synes noget ulogisk. Mange typer af isolering præsentere brandfare i hjemmet, og skorstene giver ikke noget hvis ikke brand. Dog findes særlige typer isolering for skorstene. Denne særlige isolering er brandhæmmende og uigennemtrængelig for ekstremt høje temperaturer. Tre hovedårsager findes til isolering af en skorsten--creosot oprustning forebyggelse, forslag til forbedring og energibesparelser. Forskellige typer af isolering giver forskellige fordele.

Creosot forebyggelse

Skorstenen isolering hjælper med at forhindre ophobning af creosot og sod, en sort støv, der kan danne sprøde eller tjære-lignende lag på indersiden af skorstene. Røg indeholder sod, der er tilbage på væggene i skorstene, da dens tempereret hurtigt køler i løbet af udstødning processen. Isolering bidrager til at opretholde høje temperaturer i en hele skorstenen. Dette forhindrer røg køling hurtigt som det stiger op fra skorstenen, hvilket forhindrer røg fra forlader creosot på væggene i skorstenen. Creosot hindrer udstødningen og udkast til processer og præsenterer en alvorlig brandfare.

Forslag til forbedring

Foring skorstene med den samme isolering, der forhindrer creosot oprustning kan også forbedre udkast. Et udkast er en retningsbestemt brise, der bærer røg fra en brand, op gennem skorstenen og ud af hjemmet. De fysiske egenskaber af varm luft få det til at stige hurtigt, således medvirken udkast. Hvis temperaturen i en skorsten falder drastisk som luften stiger, bliver det stigende vanskeligt for luften at stige. Opretholde høje temperaturer i hele skorstenen sikrer hurtig og konstant udkast. Dette forhindrer, at røg og andre giftstoffer fra dvælende i skorstenen, ind i hjemmet eller forårsager creosot oprustning.

Energibesparelser

Nogle skorsten isoleringsmaterialer eksisterer for at spare penge og reducere CO2-udslippet. Denne form for isolering er designet kun for ubrugte skorstene. Hvis dit hjem indeholder pejse du aldrig bruger, kan du installere isolering, der effektivt blokerer luftstrømmen i skorstenen. Om vinteren, dette forhindrer kold luft fra siver ud i et hjem og forhindrer varm luft fra siver ud. I sommermånederne, hjælper denne form for isolering med at holde kold luft i hjemmet samtidig forhindre varmt uden for luft i at trænge ind. Alt dette sænker opvarmning og køling omkostninger og reducerer kulstofemissioner.

Yderligere oplysninger

Typen af isolering, der forbedrer udkastet og forhindrer creosot oprustning skaber en jævn og flad overflade i skorstenen. Denne overflade er nemmere at rengøre end mursten eller andre sten i skorsten konstruktion, så du sparer tid og penge ved ikke at kræve en skorstensfejer. Kontroller altid lokale bygningsreglementer og love før isolerende en skorsten. Hvis du overtræder en lokal lovgivning eller kode, kan kommunen fint du eller tvinge dig til at fjerne det ulovlige materiale.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com