Hvorfor jeg har brug for en affugter

October 3

En affugter er en enhed, der bruger fans eller turbiner til at trække fugten ud af luften, sænke luftfugtigheden en indendørs plads. Enheden er den funktionelle modsatte af en luftfugter, som tilføjer fugt til luften. Boligejere installere affugtere når tegn og symptomer på overskydende fugt vises. Mens disse tegn og symptomer variere fra sag til sag, har alle boliger, der kræver affugtere typisk lignende underliggende årsager til deres fugtproblemer.

Synlig fugt

En af de mest let genkendelige tegn, der angiver du har brug for en affugter er udseendet af våde pletter på lofter eller vægge af dit hjem interiør. Disse pletter bevise, at fugt trænger gennem dit hjems struktur. En anden indikator, en affugter er nødvendigt er langvarig udseendet af vinduet kondens. Vinduet kondens er resultatet af varme, gasformige vand partikler i luften skiftes til flydende form ved at gøre kontakt med de køligere overflader af vinduesglas. Kondens fra overskydende fugt i de hjem former mere let på dobbelt - og tredobbelt-sprossede vinduer.

Stuffiness

Hvis luften i dit hjem føles tilstoppet, tungt og ubehageligt, kan installere en affugter være en løsning. Denne indelukket følelse er resultatet af høj luftfugtighed. Høj luftfugtighed kan gøre et indendørs rum føler utrolig varmt, selvom den faktiske temperatur er relativt lavt. Dette er fordi overskydende fugt i luften påvirker, hvordan kroppen naturligt køler ned--i stedet for sved fordamper og let forlader overfladen af huden, mættet luft forhindrer denne fordampning og sved forbliver på huden.

Træ skader

Fugtigt hjem interiør kan skabe ravage på træmøbler, gulve og andre materialer. Når vandmolekyler trænge træ, tilskynde de resulterende fugtige forhold vækst af mikroorganismer, som forårsager træ til at rådne. Derudover kan fugt i luften forårsage træ til at udvide eller ellers warp. Denne vridning kan vanskeliggøre træ vinduer og døre til at åbne. Hvis dit hjem lider af sådanne træ-relaterede skader, en affugter kan være nødvendigt.

Skimmel og meldug

Alt for fugtig indvendig luft kan forårsage mug og meldug at udvikle sig på en række forskellige overflader, herunder vægge og lofter. Så hvis pletter af mug og meldug forekommer regelmæssigt, kan en affugter muligvis hjælpe. Ud over at producere synlige misfarvning, skimmel og meldug kan forårsage muggen lugt og kan også forværre symptomerne på mennesker med allergi.

Bagvedliggende årsager

De grundlæggende, underliggende årsag, hvorfor nogen ville have en affugter er, at et hjem luft indeholder for meget fugt. Kilden til denne fugt er ofte hjems kælder eller foundation--små revner i beton tillader vandmolekyler til at trænge ind i et hjem interiør. Andre underliggende årsager til fugt kan dog medtage, utætte rør og armaturer, dårlig ventilation og svær, bestandig fugtigt vejr.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com