Hvorfor kål familie planter visner i varmen?

March 14

Hvorfor kål familie planter visner i varmen?

Hvis kål planter og andre cole og brassica grøntsager--som broccoli, rosenkål og kålrabi--visnende i solen, er det muligt, at de er blevet smittet med en svamp kaldet Plasmodiophora brassicae, der forårsager en sygdom kendt som clubroot og Brassica clubroot. Som navnet antyder, fordrejer denne særlige svampesygdomme rødderne af anlæg i varierende grad, forårsager dem til at blive forkrøblede og ude af stand til at støtte anlægget over jorden.

Angrebne planter

Clubroot påvirker alle planter i korsblomstfamilien, herunder ukrudt, ifølge North Carolina State University forlængelse. De mest modtagelige planter er kål, kinakål, rosenkål og nogle majroer, men collards, broccoli, blomkål, grønkål og radiser er også lidt modtagelige.

Tegn på Clubroot

Planter med Gulnede blade og dem, der vil i løbet af dagen kan blive ramt af clubroot, især hvis planterne synes at inddrive om natten. Anlæg, at bukke under for sygdommen tidligt i deres udvikling vil have nogle hæmmet vækst før de dør, mens dem, der udvikler symptomer senere i deres udvikling er mere tilbøjelige til at overleve, men er langt mindre sandsynligt end ikke-inficerede planter til at fremstille brugbare hoveder eller enhver hoveder på alle. Hvis du udrydde planterne vil du mærke noget fra små hævelser på rødderne til store gall resulterer i club-formet rødder.

Årsager til Clubroot

Den vigtigste årsag til clubroot i hjemmet haven er inficerede transplantationer. I kommerciel produktion, kan sygdommen også blive transporteret i vand, der anvendes til kunstvanding eller overflade afstrømning vand. Clubroot svamp kan vedvare i jorden i op til 10 år, gør det umuligt at plante kål afgrøder eller andre modtagelige afgrøder i efterfølgende år.

Administration af Clubroot

Der er virkelig ikke nogen bedste praksis for forvaltning af clubroot, da angrebne planter ikke reddes. Kun Køb transplantationer fra en velrenommeret sælgeren til at undgå at bringe svampen i haven i første omgang. UMass Amherst anbefaler at holde en høj jord pH, sammen med høje niveauer af calcium og magnesium og at forbedre dræning. Ifølge North Carolina State University udvidelse øges sygdommens intensitet hvis transplantationer er plantet i våd jord, der forbliver våde efter omplantning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com