Hvorfor kan ikke du sætte aluminiumsfolie i mikrobølgeovnen?

November 24

Hvorfor kan ikke du sætte aluminiumsfolie i mikrobølgeovnen?

I modsætning til konventionelle visdom er det OK at sætte aluminiumsfolie i mikrobølgeovn, ifølge USA Department of Agriculture's Food Safety and Inspection Service. Men, denne erklæring betyder ikke, du bør sætte rullede op stykker folie i din mikrobølgeovn til at se hvad der sker - der er stadig fare forbundet forkert folie brug. Ved hjælp af aluminiumsfolie kan beskytte mad mod overophedning, så længe du følger nogle retningslinjer.

Videnskabelig forklaring

Ifølge hjemmesiden øjeblik for videnskab, vedligeholdes af Indiana offentlige medier, bruger mikrobølgeovn en kombination af elektriske og magnetiske felter. Disse felter forårsage små partikler, kaldet elektroner, at opbygge i de spidse tips af aluminiumsfolie belægninger. Denne bevægelse af elektroner skaber et elektrisk felt i luften omkring folien. Hvis feltet bliver stærk nok, bump fri elektroner i luften andre elektroner ud af deres normale positioner i luftmolekyler, forårsager gnister, som folk normalt forbinder med at lægge metal i mikrobølgeovne.

Hvorfor folie er OK

Mens mad absorberer energi bølger udsendes af mikrobølger, gør folie ikke, der kan forårsage den reaktion, der er beskrevet ovenfor. Selv om at sætte for meget folie i din mikrobølgeovn kan forårsage skader, siger Food Safety and Inspection Service, at små mængder er OK, da ophobning af elektrisk energi er ikke nok til at forårsage appliance skader eller farlige gnister. Så længe du bruger ny, glat folie i mikroovnen, kan ikke elektroner bygge på ujævn toppe og sprækker og forårsage en farlig lysshow omkring dine madrester.

Sikkerhedsretningslinjer

Læs altid fabrikantens brugsanvisning til din mikrobølgeovn før brug aluminiumsfolie, da det beløb, der er sikre at bruge kan være forskelligt fra model til model. Eneste brug ny folie, der er relativt fri for bump og toppe og wrap din mad til at holde folien så glat som muligt. Mens du kan bruge folie til delvist skjold mad fra overcooking--Food Safety and Inspection Service antyder indpakning underlår og vinger, for eksempel--helt dække ikke din mad, så intet af det er udsat. Fordi mikrobølger ikke passere gennem aluminiumsfolie, forårsager der helt dækker dine fødevarer det ikke at lave mad. Da mikrobølgeovn er tilbage med noget sted at gå, kan helt isolerende din mad også skade dit apparat. Hvis du har en mikrobølgeovn med metal hylder eller en pladespiller, lad ikke folie røre ved disse dele. Holde aluminiumsfolie mindst 1 tommer væk fra væggene af din ovn og drej mikroovn fra straks hvis du ser gnister.

Andre metalprodukter

Ifølge den europæiske aluminiumsfolie association, folie bakker bruges til at holde mad kan også gå i mikrobølgeovn. Food Safety and Inspection Service tilbyder de samme Råd, men tilføjer, at du bør tjekke instruktionerne på emballage til fødevarer for at sikre, at du koge det sikkert. Ikke sætte metal pander eller twist slips i din mikrobølgeovn og undgå at bruge foil containere af enhver art, hvis din ovn har metal hylder eller en metal pladespiller.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com