Hvorfor kvælstof knuder klamrer sig til rødderne?

June 11

Hvorfor kvælstof knuder klamrer sig til rødderne?

Bakterier er ikke altid en dårlig ting. Nogle typer hjælpe planter tiltrække og konvertere nitrogen fra jord, som er nødvendig for vækst. Planter danner små sække, kaldet knuder, på deres rødder til opbevaring af "Kvælstoffiksering" bakterier.

En analogi

Rodknolde er fælles for de planter, der producerer høj-protein fødevarer, såsom bælgfrugter. Knuder kan opfattes som lejligheder anlægget bygger hus kvælstof og vigtig motorvej arbejdstagere, herunder bakterier som Rhizobia, som gør det muligt for bean og ærten planter at modtage kvælstof behov for vækst og protein dannelse.

Om fastsættelse af kvælstof

Planterne kan optage kvælstof kun fra jorden på trods af at dette element repræsenterer 79 procent af luft, ifølge hjemmesiden typer af bakterier. De kemiske reaktioner, der ændrer kvælstof til en brugbar form af planter kan ikke forekomme i et miljø, der indeholder ilt. Typer af bakterier noter, rodknolde indeholder lidt ilt. Dette er fordi de også hus plante protein leghaemoglobin, der opsamler og afleder elementet.

Deling af kvælstof banket

Da kvælstofbindende planter dør og rådner, forlader de masser af protein i jorden til andre planter til at nyde. Typer af bakterier noter at denne proces af befrugtning "er længe blevet udnyttet af landmænd, der dyrker en afgrøde af bælgplanter og derefter pløje planterne tilbage ind i landet i slutningen af sæsonen."


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com