Hvorfor maling skaller?

February 6

Hvorfor maling skaller?

Den primære årsag til maling fiasko er næsten altid dårlig forberedelse af overfladen. De fleste overflader er ikke ideelle kandidater til maling vedhæftning og skal behandles for at acceptere maling. Grundig forberedelse af overfladen er et afgørende skridt i maleprocessen. Når det udføres korrekt, vil det forhindre maling fra skår og peeling. Men når det kommer til at ansætte de passende forberedelse teknikker, ikke alle overflader skal behandles ens.

Træ

Fordi træ indeholder fugt, skal det klargøres før enhver maling vil holde sig til det. En frakke af akryl latex primer vil bidrage til at fremme maling vedhæftning i de fleste tilfælde. Men hvis træet er belagt med en lak, blank belægningen skal fjernes med sandpapir, først, eller maling vil skræl væk, over tid.

Plastik, glasfiber og Vinyl

I modsætning til træ overflader, plast, glasfiber og vinyl er porøs og skal slibes med sandpapir, før primer eller maling vil overholde. En bøde-sandkorn sandpapir bør bruges til at slibe overfladen lidt. Derefter, en frakke af kvalitet akryl latex primer skal anvendes før maling.

Metal

Ligesom plast, glasfiber og vinyl overflader, metal er porøs og skal slibes for at fremme vedhæftning. Metal er desværre også holdbare friktion-baserede slibning. I stedet, metal skal være belagt med en ætsning primer, der vil fremme vedhæftning og forhindre, at maling til sidst peeling op.

Beton

Som træ kræver lodret betonvægge en akryl latex primer at fremme vedhæftning, før du maler. På den anden side etch vandrette betonoverflader som dem, der findes i kældre og garager kræver en saltsyre for at slib overfladen for at fremme vedhæftning. Efter den syre etch, bør en stærk, to-delt epoxy anvendes på vandrette betonoverflader, der er tvunget til at modstå en stor mængde af tvang fra at være under fode.

Rengøring

Snavs, støv, fedt og olie kan også forstyrre maling vedhæftning og forårsage malingen til at skalle. Aldrig male over en beskidt overflade, og sørg for at rense fedtet eller fedtet pletter ved hjælp af en vand-baserede affedtningsmiddel. Derudover bør sæbevand restkoncentrationer skylles da det kan også interferere med vedhæftning og føre til eventuel peeling.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com