Hvorfor min Bosch opvaskemaskine ikke dræne?

December 3

Bosch, med hovedsæde i Gerlingen, Tyskland, har specialiseret sig i teknologiløsninger og producerer sikkerhedssystemer og en række forskellige apparater. Det fremstiller tre typer af opvaskemaskiner, herunder synlige kontrol, brugerdefineret panel og skjulte kontrolenheder. Et fælles problem med disse opvaskemaskiner er, at de ikke løbe ordentligt. Du kan normalt løse dette problem uden ekstern assistance og spare dig selv nogle penge på tekniker gebyrer.

Normal drift/Filter

Dit Bosch opvaskemaskine har normalt en lille mængde vand i bunden af karret, når den er færdigafkølet. Dette forhindrer sæler mod udtørring. Kontroller, at cyklussen er komplet og ikke lige dvæle. Luk døren, og genstart cyklussen. Hvis vandet stadig ikke løbe, inspicere de filtre, som er placeret i bunden af karret. Rengøre disse filtre, hvis de er tilstoppet med snavs og debris.

Drain slangen

Dræning slangen er placeret på bagsiden af opvaskemaskinen. Denne slange kan blive tilstoppet. Afmonter opvaskemaskinen fra strømforsyningen, og fjerne slangen. Øse ud snavs fanget i slangen, ved hjælp af en plast køkkenredskaber. Hvis din slange er snoet, skal det glattes ud. Hvis du har en luftspalte, rense den. Luftspalten er normalt placeret i nærheden af vasken. Hvis du ikke har en luftspalte, installere en høj afløb løkke. Fastgør dræning slangen på undersiden af bordpladen, så den opretter en løkke. Dette forhindrer vand fra vasken fra indtastning opvaskemaskine karret.

Pumpe

Opvaskemaskine pumpen er ansvarlig for skubber vand i karret mod afløbet. Dit Bosch opvaskemaskine pumpe kan få tilstoppet med madrester og debris. Fjerne spray arm og bunden rack for at få adgang til pumpen, og rense det med en tandstikker. Hvis pumpen er rent, skal du kontrollere, hvis det er brudt. Visse komponenter, såsom løbehjul, bryde ofte. Desværre, du normalt ikke kan løse de enkelte komponenter og skal købe en ny pumpe.

Yderligere bekymringer

Hvis dit Bosch opvaskemaskine ikke tømme ordentligt, køre mad affald bortskaffelse, hvis du har en forbindelse til din opvaskemaskine. Dette rydder den mad, der er fanget i det. Hvis du lige har installeret forvalter, fjerne knockout plug. Kontraventil er i nærheden af pumpen, og det åbner for at lade vandet flow til dræning slange. Hvis ventilen ikke fungerer korrekt, se om noget tilstopning eller blokerer det. Rens. Hvis ventilen stadig ikke fungerer ordentligt, bestille en ny fra en autoriseret Bosch dele forhandler, da det er som regel vanskeligt at løse denne komponent.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com