Hvorfor min Bosch vaskemaskine lugter muggent?

June 26

Hvorfor min Bosch vaskemaskine lugter muggent?

En muggen lugt i dit Bosch vaskemaskine er en indikation af tilstedeværelsen af skimmelsvamp. Mug i vaskemaskinen ikke kun lugter dårligt men også kan efterlade en ubehagelig lugt på tøj. At eliminere denne lugt indebærer, at få slippe af mug og holde vaskemaskinen ren.

Hvordan støber får ind en Bosch vaskemaskine

Når alle de rigtige faktorer kommer sammen skaber de perfekte rammer for skimmel kan trives. Da mug er overalt i vores daglige liv rejse gennem luften, bemærker vi ikke det, indtil det er oprettet lejr i nogle sted ubekvemt, ligesom vaskemaskinen. En vaskemaskine indeholder mørke, fugtighed og bakterier, som alle er tiltrækkende for mold sporer. Mold er ofte fundet i sæler omkring skive døren.

Beskyt dig selv mod mug

Skimmelsvamp kan medføre alt fra hudirritationer luftvejs problemer, især for dem med allerede nedsat immunforsvar. Symptomerne skimmel kan ofte ligner en kold med en løbende næse, ondt i halsen og hoste. Bære handsker, en ansigtsmaske og beskyttende briller, når der beskæftiger sig med mug. Tale med din læge straks, hvis du har været udsat for at forme og viser koldt-lignende symptomer.

Fjerne skimmel fra dit Bosch vaskemaskine

Blande pulveriseret vaske eller opvaskemaskine vaskemiddel i varmt vand for at gøre det sudsy og ren forsegling omkring dør i skive med en lille børste. Lægge håndklæder på gulvet for at fange en faldende skimmel snavs og vand. Sørg for at du bruge penslen er blød til medium for ikke at beskadige tætningen. Vask alle aftagelige bakker i vaskemaskine og krat på indersiden drum, hvor tøj går med sæbevand og en svamp. Kører vaskemaskinen på indstillingen hotteste vand og tilsæt 2 kopper af blegemiddel eller hvid eddike. Når cyklen er fuldført, Åbn døren for mindst en halv time at lad det lufttørre.

Forhindre mug fremover

Tør ned forsegling omkring døren efter hver belastning af vasketøj at fjerne enhver resterende, før det kan ophobes. Sørg for at bruge kun den anbefalede mængde vaskemiddel per belastning som overskydende kan oprette en oprustning i din vaskemaskine. Efterlad aldrig fugtige tøj for at sidde i vaskemaskinen efter cyklus i nogen tid og lade døren stå åben, når vaskemaskinen ikke er i brug, så det kan drage fordel af noget frisk luft.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com