Hvorfor min Bryant Furnace gør en støj?

June 12

Næsten alle ovne larmer når den er i drift, men nogle lyde er mere betegnende for et problem end andre. Hvis en Bryant ovn at larme, undersøge, hvilken type af støj og hvornår og hvordan støjen opstår kan hjælpe bestemme brugerne hvis lyden er en del af normal drift, eller hvis der er problemer med enheden.

Lufthuller

Beskidte luftfiltre kan blokere luftstrømmen og forårsage støj når Bryant ovnen er i drift. Rense filteret på regelmæssig basis at hjælpe opretholde ordentlig funktion og reducere lyden. Afbryd strømmen til ovnen og derefter åbne kontrol og blæser adgangsdørene for at komme til filteret. Skubbe tilbage på filter holderen i retning af beslaget åbning og slide ud filteret, dreje den snavsede side leve op til at holde snavs og fnug fra at spilde på jorden. Vask filteret med koldt vand og sæbe, så Skyl grundigt, og Angiv filter til luft tørre. Når det er tørt, line up cross masken bindende side af filteret vender blæseren og skub filter i, låsning i beslaget åbning. Husk at lukke access panelet dørene og genoprette magt.

Blokerede udluftninger

En anden kilde til blokerede air flow og øget støj er blokerede lufthuller i hele hjemmet. Kontrollere både indtagelse og rest gitre for at sikre ventilationen er åben ikke er dækket eller blokeret af møbler, legetøj eller andre varer. Hold området omkring Bryant ovnen klar samt at give mulighed for korrekt luftstrømmen gennem ovnen ventilationskanaler.

Forbrænding og blæser område

Ophobning af snavs og støv i området varme i ovnen kan bremse tænding og forårsager en kraftig støj. Afbryd strømmen til ovnen og åbne adgangsdøre og bruge en lommelygte til at inspicere gasbrænder, relief box, udluftningsanordning pipe og flue-tilslutning for rust, snavs eller skala. Brug en blød børste til at rense væk snavs eller snavs. Hvis der er nogen utætte eller rust indlysende, kontakt Bryant for service. Luk adgangsdørene og genoprette magt, derefter lytte som ovnen antænder. Hvis støjen fortsætter eller pilot lys er ikke blå og endog kontakt Bryant.

Hardware

Hvis støj lyder som en rallende eller vibration når ovnen er i brug, skal du kontrollere ovn til løs hardware, der kan vibrerende. Spænd dem hvis det er muligt. Derudover kontrollere luft flow ventilationskanaler til løs skruer eller andre stykker af metal eller træ, der kan raslende når ovnen er på. Hvis nogen del af ovnen synes beskadiget eller brudt, skal du kontakte Bryant for service eller reparation.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com