Hvorfor min klimaanlægget blæse varm luft?

October 28

Hvorfor min klimaanlægget blæse varm luft?

Klimaanlæg synes at være næsten afgørende, især i de varme, lummer sommerdage og nætter. Men, et klimaanlæg, der blæser varm luft gør meget for at køle dig ned. Hvis din air conditioner ikke er køling luft i dit værelse, et par fejlfinding trin kan hjælpe med at fastslå, hvorfor og enten løse problemet direkte eller punkt til hvad der skal gøres for at forbedre enhedens ydeevne.

Kompressor og kondensatoren problemer

Kompressoren er placeret inde i din airconditionanlægget på center. Det er en fodbold-størrelse tilfældet med ingen bevægelige dele. Fjern din klimaanlægget dækslet og find kondensatoren. Lyt til en brummen eller usædvanligt høje lyde. Hvis du hører en konstant lyd, er kondensatoren sandsynligvis beskadiget. Hvis lyset er dæmpet, er kompressor eller kondensator sandsynligvis beskadiget.

Installation

Kontroller din klimaanlægget installationen. Kontroller, at enheden er monteret korrekt på din rude indramme. Hvis den bageste del er stadig dækket, Fjern dækslet. Tjekke luft spjæld. Lukke den, hvis den er åben.

Kondensatoren spoler

Kondensatoren bredbånd er radiator-lignende enheder, der findes altid på den varme side af din klimaanlægget. Inspicere dem. Hvis de er tilstoppet med snavs, rense støv og snavs, dem med en støvsuger. Alternativt, Børst partikler med en blød børste.

Søge hjælp

Hvis kompressor eller kondensator synes at være beskadiget, skal du kontakte en kvalificeret appliance tekniker, fordi reparation eller udskiftning af disse dele er vanskelige.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com