Hvorfor min plæneklipper slukke?

February 14

Hvorfor min plæneklipper slukke?

Generelt, en plæneklipper vil lukke ned på grund af problemer i brændstof eller antændelse. Disse fælles problemer kan fastgøres let på hjem, sparer penge på reparationsomkostninger. Når motoren slukker og vil ikke starte nogen mere, tjek brændstof og tænding systemerne.

Air Filtration problemer

Før luften kan blandes med brændstof og Indtast cylinderen, skal det renses. Sidder ovenfor karburatoren renser luftfilter ud eventuelle partikler, der ville ridse boringen eller cylinder vægge. Når dette filter bliver alt for beskidt til at rense luften, at maskinen ydeevne forringes, og til sidst det vil slukke. Tage luftfilter ud af sin boks og ren det ifølge din plæneklipper operativsystem manual. Nogle slåmaskiner kræver vask filteret, mens med andre, vask vil beskadige elementet skum.

Brændstof levering problemer

Altid kontrollere brændstoftilførslen, før du starter en slåning job, som en lav brændstofforsyning vil bevirke, at motoren til at slukke. Sørg for at kun bruge friske gas i din plæneklipper og aldrig forlade gas inde i tanken til mere end 30 dage. Hvis gas var tilbage i tanken til vinter eller oplagring, har brændstof tørret ud og limet op brændstofsystemet. Denne begrænsning i brændstoftilførslen vil forårsage plæneklipper til at slukke. Ren brændstoftanken i begyndelsen af sæsonen og Udskift brændstoffilter hvert år. Kontrollere og udskifte brændstof slanger hvert par sæsoner eller efter behov.

Karburator problemer

Hvis brændstof var tilbage i tanken over vinteren og maskinen kører dårligt, karburatoren er sandsynligvis beskidt og får brug for en grundig rengøring og inspektion. Alle karburatorer betjene det samme, men deres design varierer meget. Af denne grund, tegne et diagram af karburatoren før at tage det fra hinanden, så du kan sætte det sammen igen ret første gang. Installere en genopbygning, mere almindeligvis omtales som en carb kit. Dette vil løse de fleste mindre karburator problemer.

Tændrøret problemer

Tændrøret vil blive forurenet med tiden så erstatte stik i begyndelsen af sæsonen og som nødvendige hele sommeren. Hvis plæneklipperens slukker, kontrollere tændrøret og erstatte det hvis metal aflæsse ser sort eller brun. Andre tænding problemer, der kan forårsage din plæneklipper til at slukke kan komme fra modulet eller stik ledninger. Overlade alle indvendige tændingen system reparationer til en professionel, som der er stort potentiale for elektrisk stød.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com