Hvorfor min Roper køleskab holder frysning op?

April 25

Hvis din Roper køleskab er frysning op med overdreven frost eller is i fryseren rum eller i de vigtigste friske fødevarer rum, er der nogle årsager til, hvorfor det kan være tilfældet. Ligesom andre mærker er Roper selvstændige optøning modeller modtagelige for forskellige problemer, der kan føre til denne form for problemer. Med nogle simple observationer er du sandsynligvis vil være i stand til at bestemme årsagen og løse problemet let.

Blokerede afløb

Hvis dit køleskab har is danner på de indvendige vægge af friske fødevarer rum eller på gulvet i den øverste eller nederste rum med samle vand i de vegetabilske skuffer, er der sandsynligvis en træsko i fryseren afløbet. Hvis isen eller en mad partikel får hang i afløbet i gulvet i fryserum, vand fra coil afrimning ikke er i stand til at dræne i gryden i bunden af enheden, som designet. I stedet, vandet puljer og løber ned til den nedre rum og fryser potentielt på grund af is oprustning ovenfor. Rydde denne træsko i hånden er den enkleste måde at gøre strømmen af kondens kører i den rigtige retning og stoppe overløb.

Pakning Seal

Når pakning på køl eller frys døren er beskadiget eller slidt, fugtig varm luft fra udenfor enheden kan krybe ind og forårsage rim eller is til form på indersiden af køleskabet. Fryser pakninger kan forårsage tunge glasur i øverste fryser rum vægge og elementer inde. Tjek pakninger omkring døre for rips eller samkopiering. Ren Fugebåndet grundigt, hvis de er snavsede. Skader på Fugebåndet vil kræve udskiftning.

Afrimning System

Frost er en naturlig forekomst på fordamperen spoler i fryserum af dit køleskab. For at undgå frost oprustning, varmer selv optøning køleskab bredbånd ved hjælp af en afrimning varmelegeme flere gange hver dag til at smelte væk frost. Dette frost smelter til vand og løber ud af rummet gennem afløbet. Hvis nogen del af afrimning system ikke fungerer korrekt, kan resultatet blive tunge frost oprustning, der kan påvirke kølekapacitet af køleskabet.

Afrimning timeren er en mekanisme, der fortæller hvor lang tid at køre for at smelte frosten defroster. Grænseafbryder måler temperatur i fryseren og hjælper med at vedligeholde det, mens ovnen er det centrale element, der smelter frost. En af disse komponenter kunne brug for udskiftning på et givet tidspunkt, hvilket vil resultere i denne overdrevne frosting.

Temperaturindstillinger

Nogle køleskabe gøre arbejdet alt for godt. Termostat indstillinger inde i dit køleskab kan du vælge hvor koldt dine fødevarer forbliver mens inde. De fleste køleskabe har en anbefalede indstilling, der fungerer godt, men nogle gange kan du holde varer lidt koldere bedre bevare friskhed, eller lidt varmere at spare på energiforbruget. Nogle køleskabe kan få koldt nok til form is på din mad eller på væggene i de friske fødevarer rum. Det kan simpelthen være et resultat af at dreje temperaturen for lavt. Prøv at justere knop til den anbefalede indstilling eller højere for at se, om problemet går væk.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com