Hvorfor min tulipaner blomstrer i flere år & derefter gå væk?

March 12

Tulipaner er en af de blomster, der er en lille smule kræsen når det kommer til blomstrende. Omstændighederne, der skal være lige ret til at få tulipaner til at producere blomster. Klimaet i din zone, jorden, mængden af sol de får og overbelægning kan alle føje til manglende blomstrende tulipaner. Finde ud af hvad er mest sandsynligt, dit problem og i de fleste tilfælde kan det være fast.

Ud boede

Tulipaner vil ofte blomstre i et par år og derefter stoppe. Dette er normalt, for det meste, afhængigt af sorten tulipaner. Når dette sker, er der ikke en hel masse du kan gøre, især hvis du ved, at din tulipaner har blomstrede allerede for tre eller fire sæsoner. Den eneste kur for dette er at plante nye tulipanløg. Hvis hele sengen af tulipaner ikke er blomstrende kan du grave op gamle pærer først og derefter genplante. Plante et par nye løg hvert år for at sikre at du har mindst nogle blomstrende tulipaner hver gang.

For meget fugt

Tulipaner kan ikke lide en masse fugt. Hvis det område, hvor du bor har været alt for våd, kan dette være en årsag til tulipaner ikke blomstrer. Hvis dette sker kun lejlighedsvis, vente til næste år at se, hvis din tulipaner blomstre. Hvis dette sker en masse, kan du overveje at grave op dine tulipanløg og flytte dem en et nyt sted hvor der er flere dræning, såsom langs bredden af en bakke.

Næringsstoffer

Tulipaner kan ikke blomstrer, fordi de ikke får de nødvendige næringsstoffer. Fosfor er det vigtigste næringsstof, som tulipaner skal producere smukke blomstrer. Heldigvis er fosfor tilgængelig på de fleste helst haven butik. Look for gødning emballage med en større midterste nummer. Det første nummer på gødning emballage er kvælstof, andet er fosfor og tredje er kalium.

Overbelægning

Tulipaner vokser fra pærer. Disse pærer vil skabe nye baby løg hvert år. I tide vil du bemærke, at du har flere tulipaner end du rent faktisk plantet. Dette er fordi pærer mangedobles. Efter tre eller fire år, afhængig af hvor meget plads du forlod mellem pærer når du plantet dem, kan blomsterne føle over overfyldt. Overbelægning er en af de ting, der vil forårsage blomster til ikke længere bloom. Der er for mange pærer kappes om næringsstoffer i jorden. Ingen af dem er at få nok til at producere blomster. Ved at adskille dine pærer og plantning nogle et andet sted, skal du igen have blomstrer det følgende år.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com