Hvorfor min vaskemaskine holde pause?

May 13

Hvorfor min vaskemaskine holde pause?

En vaskemaskine vil pause hver så ofte under en normal vask. Men hvis din vaskemaskine pause mere end normalt, kan det tyde der er et problem med vaskemaskinen. Endnu før du tager skridt til at kontakte en vaskemaskine reparation specialist, anmeld vaskemaskinen nærmere for at se om du kan identificere problemet og løse det.

Rutinemæssig pauser

En vaskemaskine vil pause periodisk under en typisk fire-fase vask, som skive overførsler fra fase til fase. For eksempel, når en spændeskive stopper påfyldning, kan du høre det pause i omkring 20 sekunder eller mindre, før det begynder at agitere. En skive også pauser midt i den fase, idet og dræning, og igen mellem afdrypning til spinning. Disse typer af midlertidige pauser er normalt for en velfungerende vaskemaskine at gøre. Gider ikke at kontakte en vaskemaskine reparation specialist, medmindre pauserne holder længere end 20 sekunder.

Sud fjernelse

Visse vaskemaskiner pause mellem en vask afløb og spinning faser for at give mere tid til vand og sæbevand til at dræne. Afhængigt af den vaskemaskine, du ejer, en skive kan holde pause i op til tid to minutter til at give sig til at fjerne vand og suds dvælende i vaskebalje. Når de fleste af vand og sæbevand er drænet, overgange vaskemaskinen til den endelige spinning fase af vask. Mindske mængden af vaskemiddel, du bruger i vaskemaskinen ved omkring 1/4 til at reducere antallet af sæbeskum vaskemaskinen producerer og at eliminere behovet at holde pause til at løbe længere.

Vaskemaskinen er ude af Balance

En vaskemaskine kan pause midt i en cyklus, hvis lastens vask ikke er afbalanceret i tromlen. Åbne vaskemaskinen og spredt ud tøj, der har blive bundter i et bestemt område. Genstarte vaskemaskinen, når du er færdig med jævnt distribuere tøjet i tromlen.

Tilstoppede afløb

En vaskemaskine kan pause hvis dens afløbet er blokeret. Hvis du hører en sutter eller klukkende støj fra vaskemaskinen, kan tøj eller vragrester fra den indre vaskebalje have indtastet ydre tromlen og tilstoppede afløb. Når et afløb træsko, det forhindrer vaskemaskinen fra dræning, og vaskemaskinen pauser så det ikke overgang til spin cyklus for tidligt. Brugervejledningen til den vaskemaskine for grundlæggende tilstoppe fjernelse instruktioner. Kontakt en vaskemaskine reparation specialist, hvis du kan finde og fjerne tilstoppe.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com