Hvorfor min vaskemaskine ryste min Trailer?

December 3

Hvorfor min vaskemaskine ryste min Trailer?

En vaskemaskine, der er off-balance er ansvarlig til at vibrere ret intenst. I nogle tilfælde, vibrationerne kan forårsage gulv til flex og måske endda gøre en trailer ryste. Hvis din vaskemaskine vibrerende at bevægelse er mærkes i andre dele af dit hjem, ikke der nødvendigvis er i nærheden af maskinen, så er det tid til at tage skridt til at afhjælpe problemet.

Balance vask belastning

Stop vaskemaskine midcycle at afbalancere vaskeri load inde. Det er muligt, at alt for mange tøj fik bundter i ét område, mens et andet område har færre elementer. Når tøjvask i maskine er ikke jævnt kan fordelt i karbad vask karret rasle mere energisk i løbet af spin cyklus og oprette usædvanligt stærke vibrationer og støj. Vask for mange tøj på én gang, eller vaske et stort element, kan såsom en slipcover, også gøre maskinen ubalanceret og forårsage at ryste mere end normalt. Fjern den overskydende tøj, og tage større emner til renserier eller til en laundromat at vaske dem i industrielle maskiner, der kan håndtere større emner.

Niveau vaskemaskinen

Hvis din vaskemaskine ikke er placeret på en plan overflade, så er det mere tilbøjelige til at ryste når det er på, især i løbet af spin cyklus. En plan overflade holder maskinen stabil og forhindrer raslende frem og tilbage som tromme inde roterer vasketøjet. Sluk maskinen, og prøv at manuelt rock maskine frem og tilbage. Hvis det teeters, så er det off-balance. Korrigere ujævnheder ved at dreje bolt på hver af vaskemaskines fire fødder i den nederste hjørner med en skruenøgle, indtil maskinen er i line og robust.

Styrke gulv støtte

Gulvbelægning overfladen under en vaskemaskine spørgsmål. Jo bedre støtte nedenunder en vaskemaskine, jo mindre det vil vibrere og ryste din trailer. Mens en betonplade er en ideel gulv overflade for en vaskemaskine, kan du også forbedre overfladen under din vaskemaskine med krydsfiner. Sikre et ark af 3/4 eller 1 tommer krydsfiner til gulvbelægning overfladen under din vaskemaskine. Krydsfiner giver en stærkere overflade, som hjælper med at minimere vibrationerne af din vaskemaskine.

Udskift defekte komponent

Hvis din vaskemaskine pludselig begynder vibrerende hurtigt og ryste din trailer, og problemet ikke opstår før, er det muligt at maskinens interne udjævningssystemerne er skudt. Afbalancering hjælper systemniveau vask karret hele fuld vask. Hvis nogen ét element i den udjævningssystemerne fejler, påvirkes hele systemets integritet. Kontakt en vaskemaskine tekniker til at undersøge din vaskemaskine og Udskift beskadigede dele.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com