Hvorfor øger GE profil opvaskemaskine tid?

October 7

Hvorfor øger GE profil opvaskemaskine tid?

De rengøring gange for retter er i almindelighed elektriske profil opvaskemaskiner fleksibel. Særlige sensorer fastgjort på indersiden af apparatet registrerer mængden af snavs på retterne og reducere eller forlænge cyklussen tilsvarende. Denne funktion, kendt som CleanSensor, hjælper med at sikre dine retter kommer ren ved afslutningen af hver cyklus. Der er flere andre grunde til, hvorfor din GE profil opvaskemaskine udvider sin vask cyklusser, hvoraf mange er en del af normal drift.

Under "CleanSensor" Operation

CleanSensor tilstand, angives med et "Sensing" LED på kontrolpanelet, udvider rengøringscyklussen baseret på niveauet af snavs og temperatur for indgående vand. Tidspunktet for den cyklus, der er vist på LCD-displayet forøger eller formindsker Illustrer ændringen i cyklus varighed.

Når vandet er for koldt

Tiden vises på LCD-skærmen kan øge hvis opvaskemaskinen skal opvarmes den indkommende vand til en passende temperatur. Dit hjem vand kedel kan være indstillet for lavt, hvis vandet kommer fra den varme hane er lunkent eller køligt.

Når ekstra muligheder er valgt

Opvaskemaskinen udvider den procestid, hvornår "Opvarmet tør" eller "Damp" modus er valgt at tillade retter tørre ved hjælp af et varmeelement og fan eller til at tilføje en ekstra damp bilvask del til programmet. Hvis du vælger ikke at bruge disse indstillinger reducerer de rengøring gange.

Hvis overskydende Suds vises eller apparatet oversvømmelser

Opvaskemaskinen kan pause cycle på ubestemt tid hvis apparatet fylder med sæbeskum på grund af en overskydende beløb af sæbe der tilføjes dispenseren, eller hvis vandstanden stiger faretruende høj. Apparatet lader vand dræne væk og suds sprede før du genoptager rengøring.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com