Hvorfor primeren boble kollaps på min ukrudt æder?

May 23

Primer pære på dit ukrudt æder-brand streng trimmer-- eller enhver benzin-powered små-motoreffekt værktøj, for sags skyld--er knyttet til brændstof returslangen, der løber fra karburatoren tilbage til brændstoftanken. Returslangen tillader overskydende brændstof til at expunge tilbage til tanken. Primer pære skaber en lignende suge effekt som pulserende krumtaphuset, tegning brændstoffet fra tanken og ind i karburatoren hen til muliggøre den lille motor til at starte. Det er en slags choker mekanisme, der hjælper i koldstarter.

Beskidt brændstof linjer

Dit ukrudt æder bruger to brændstof linjer i brændstofsystemet: en udarbejder brændstof fra benzintanken og den anden bringer sidesten brændstof tilbage til tanken. Begge disse Brændstofledninger skal være rene og fri for obstruktion flytte gas gennem hele brændselskredsløbet. På grund af brændstof urenheder, gamle eller dårlig gas, og snavs eller andet snavs inde i tanken, kan få tilstoppet disse linjer. Når brændstof linjer tilstoppe, primer pære vil ikke skabe den ordentlig sug og vil bryde sammen, fordi der er ingen pres i brændstofsystemet. Erstatte brændstofledninger årligt eller oftere, hvis du betjener ukrudt æder i beskidte betingelser, eller som en fejlfinding foranstaltning, når din streng trimmer gasmotor synes at være opererer unsmoothly.

Huller i brændstof linjer

Hvis du ikke har udskiftet dit ukrudt æder brændstof linjer i et par sæsoner, vil gummimateriale begynde at tørre op. Når brændstof linjer tørre ud, vil de begynde sprængning. Disse små, næsten umærkelig huller kan bringe for meget luft i brændstofsystemet, som vil forårsage brændstofsystemet at miste tilstrækkeligt pres og suge. Brændstof linjer kan forværres endnu hurtigere, hvis du har forladt brændstof i tanken til mere end 30 dage. Efter dette tidspunkt starter Brændstoffet fordamper, forårsager gummi til at skrumpe ind og til sidst knæk. Erstatte brændstofledninger hver sæson, og følge retningslinjer for opbevaring af producentens.

Løs brændstof linje forbindelser

Hvis du for nylig udskiftet dit brændstof slanger, eller hvis de er et par sæsoner gammel, kan de punkter, de tilsluttes på karburatoren komme løs. Hvis en lufttæt forsegling ikke er til stede på disse forbindelsespunkter, vil for meget luft ind i motorens brændstof leveringssystem, forårsager et tab i pres og din pære til at kollapse. Hvis du har mistanke om forsegling problemer, anvende en presse væske til slanger ender og vedhæfte dem til karburatoren. Denne væske vil sikre en lufttæt forsegling. Du kan også bruge en gummi grommet på linjen vigtigste brændstof på undersiden af tanken, for at forhindre lækager fra bygning i brændstoftankens side.

Problemer inden for karburatoren

Mere alvorlige problemer inden for karburatoren kan forårsage arealbefæstelse og tab af suge og pres problemer. Membraner, pakninger og fly kan få beskidt og knæk så godt. De fleste karburator problemer, men skal en service mekaniker på grund af niveauet af færdigheder, der kræves i reparationer.

Defekt Primer pære

Gummi på primer pære, lige som i brændstofledninger, vil få gamle, tørre ud og crack over tid. Når primer pæren mister at lufttæt forsegling med brændstofsystemet, vil pæren kollapse. Primer pærer skal udskiftes så ofte som brændstof linjer, så erstatter de primer pære og brændstof linjer hver en til to sæsoner bør være tilstrækkeligt til at holde dit ukrudt æder fungerer korrekt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com