Hvorfor propan tanke har ikke manometre

October 13

Hvorfor propan tanke har ikke manometre

Som enhver, der har tilbragt tid nok ved hjælp af en gasgrill vil fortælle dig, vil en propan tank altid køre i det mindste praktisk øjeblikket--som regel lige efter butikken er lukket, eller før et dyrt bøf er færdig. Spørgsmål snart følger: Hvorfor tanken ikke har en trykmåler på det? Ej heller kan en fundet som en mulighed ved køb af tank eller grill, uanset prisen. Som det så sker, tilføjer en trykmåler til en propan tank ville også være effektivt ubrugelig.

Propan er ikke altid en Gas

Inde i en propan tank, du ikke beskæftiger sig udelukkende med gas. Når du føjer propangas til en tom tank, i første omgang presset vil stige. Men når et vist pres er nået, gassen begynder at kondensere i en flydende form. Hvis du fortsætter med at tilføje flere propan, vil presset blive det meste den samme mens niveau af flydende propan i bunden af tank stigninger.

Proces

En fuld propan tank får for det meste flydende propan gemt i det, med en lomme af propangas på toppen nær ventilen. Når du åbner ventilen, at gas vil blive skubbet af trykket inde i tanken. Da trykket i tanken falder, vil nogle af de flydende propan ændre tilbage til en gasform indtil trykket stiger igen. Denne proces vil fortsætte så længe tank ventilen åbnes med niveauet for flydende faldende indtil alle propan har ændret tilbage til en gas. Med ingen væske tilbage i tanken, vil trykket falde hurtigt, indtil gas ikke længere kommer ud af tanken. Dette er grunden til, at det ser ud til at propan tanke bliver tomt uden advarsel.

Konstant pres

Mens du høre og lugte, propangas kommer ud af tanken, inde i tanken vil trykket forblive den samme. Kun niveauet af flydende propan vil falde. Hvis presset falder, tilbage mere flydende ændringerne til en gas, øge trykket igen. Hvis trykket stiger, bliver mere gas til væske, droppe presset. Hvis du skulle tilføje en trykmåler til tanken, og trykket bliver for det meste de samme, kan enhver gauge kunne ikke fortælle dig, hvor meget propan er tilbage i tanken.

Bestemmelse af propan niveauer

Hvis du ikke kan bedømme, hvor meget propan er tilbage i en tank af presset, er det næste spørgsmål, hvordan kan du vide, hvor det er. Den mest almindelige metode er af vægten af en tank. Som flydende propan forhøjes inden i en kampvogn, så gør den samlede vægt af tanken. En fælles størrelse anvendes til hjem Grill er en 20 pund tank, hvilket betyder, at det kan rumme 20 pounds af propan inde. Men husk at også omfatter vægten af tanken. Når fuld, vil en 20 pund propan tank vægt ca 40 pounds.

En anden metode

Hvis løfte en 40 pund tank fuld af propan synes ubelejligt, der er en anden metode til at kontrollere, hvordan fuld tank er. Mange hjem forbedring butikker sælger en lang mærkat eller magnetstribe, der lægger til side af tanken. Hælde nær kogende vand på strip får den til at ændre farve kun hvor der er gas inde i tanken, men det vil ikke ændre hvor der er flydende. Dette tillader dig at visuelt se, hvor meget væske der er tilbage i tanken. Hvis du har brug at udveksle tanke, når at få det fyldt, Husk at købe en magnetisk version og tage det ud tanken før udveksling.

Overvejelser

En ting at huske med en propan tank er, at trykket inde i tanken kan ændre, selv hvis en måler ikke vil fortælle dig, hvor det er. Da tanken køler, vil presset falde. Som tanken varmer, øges trykket. Hvis tank trykket bliver tilstrækkelig høj, vil sikkerhedsventilen åbne for at lade det ekstra pres. Dette er hvorfor du bør aldrig forlade en propan tank i en varm bil, opbevare det indendørs, eller lad det hvor som helst i nærheden af en brand.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com