Hvorfor sætte et blåt lys i et badeværelse?

April 7

Hvorfor sætte et blåt lys i et badeværelse?

Folk bruger blå lys til at målrette specifikke områder. Blå lys dræbe bakterier, der forårsager acne og kan også behandle visse hudkræft. Udskiftning din konventionelle pære med en blå pære kan hjælpe dig falde i søvn og forbedre kvaliteten af din søvn. Overvej dog foruroligende muligheden at blåt lys kan forårsage nethinde beskadige

Definition

Blåt lys, som falder inden for bandet af ultraviolet lys, er en del af den usynlige vifte af det lysspektrum. Sort lys rør og kugler udsender kun blå lys og UV-A eller "nær UV" lys.

Acne behandling

Mayo Clinic rapporter, at low-intensitet blåt lys kan udrydde Propionibacterium acnes når det bruges i løbende. Bivirkninger, midlertidig rødme og tørhed af det behandlede område, er minimal.

Hudkræft

Dermatologi Times citerer en undersøgelse præsenteret på American Society for Laser medicin og kirurgi, der viste lovende resultater ved hjælp af blåt lys til at behandle basalcellekarcinom, en form for hudkræft. Mens kirurgi er stadig den mest effektive behandling for hudkræft, har blåt lys fordelen af forårsager lidt ubehag og ingen ardannelse.

Søvn

Lys fra en almindelig el-pære kan forstyrre kroppens produktion af melatonin, et kemikalie, der er produceret af din pinealkirtlen, at støtte søvn. En lav blå lys pære udsender en blid glød, der ikke hæmmer melatonin-sekretion. Dermed, installere et blåt lys i dit badeværelse til at skinne sagte mens du forberede seng kan hjælpe dig falde i søvn hurtigere og nyde en mere rolig søvn.

Okulær skader

Ifølge Dan Roberts af Macula Degeneration støtte, blåt lys kan beskadige nethinden og kan være særlig skadeligt for mennesker, der har makuladegeneration. Han siger, at selv om sund nethinder er resistente over for skade af UV-stråler, aldring, sygdom og skade kan svække deres forsvar.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com