Hvorfor skal jeg have et tæppe Pad?

March 25

Område tæpper accent en udsmykning tema, tilføje varme og skabe knudepunkter i et værelse. Brug af et tæppe pad nedenunder en område tæppe øger sin levetid og funktionalitet. De fleste tæppe puder er fremstillet af syntetiske materialer med skridsikkert, akustiske egenskaber.

Typer

Tæppe pads er dimensioneret til at passe nedenunder område tæpper, fra kant til kant. De kan trimmes til at passe uden viser. Tæppe puder er lavet for typen gulv eller tæppe nedenunder område tæppe. For eksempel, er et tæppe pad for hårdttræ gulvbelægning tunge polyester og PVC. Et tyndt polyester pad bruges mellem tæppe og en område tæppe.

Sikkerhed

Tæppe puder holde et område tæppe i holdning, at forebygge bunching og glidende. Et tæppe pad holder et område tæppe fra at blive en slip fare.

Lang levetid

Tæppe puder reducere slid på et område tæppe ved at forhindre tæppe fibre, især uld eller bomuld, fra knusning. Tæppe underlag giver ventilation mellem gulvet og tæppet. De gøre støvsugning mere effektiv ved at lade luft flow og forhindre indlejret snavs.

Andre fordele

Tæppe puder hjælpe absorbere virkningen og blødgøre støj. Tæppe underlag giver ekstra polstring der tilføjer komfort til en område tæppe.

Fordele for sal

Et tæppe pad beskytter hårdttræ eller Laminat Gulvbelægning fra at blive ridset af opbakning på et område tæppe. Et mørkt område tæppe skal have et tæppe pad nedenunder at holde farver fra blødning gennem på tæppe eller lys-farvede gulve.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com