Hvorfor skuffer holde om vinteren?

April 29

Skuffer i træ møbler er ofte kendt for at holde sig i løbet af sommermånederne; dog gælder de samme betingelser der forårsager denne sæsonbetonede problem kan findes i dit hjem i vinter. Du kan også bemærke problemer med trædøre samtidig din skuffer begynder at holde.

Årsag

Træet bruges til at lave møbler indeholder vand. Træ fortsætter med at udveksle fugt med den omgivende luft, ifølge webstedet Sahara møbler fremstilling, og ændre fugtighed niveauer føre til ændringer i træ som ekspansion og faldende. Fugtige luft påvirker træ elementer af forårsager hævelse og ekspansion. Du kan mærke problemer i dit hjem, hvis dit område oplever våde vintre.

Overvejelser

Mens du kan sand sider og løbere til at afhjælpe en stikning skuffe, denne løsning permanent reducerer højde og tykkelse af siderne af skuffen og kan påvirke finish. Ifølge John Warde af The New York Times' Home klinik, kan reducere tykkelsen af skuffen påvirke sin pasform når betingelserne i miljøet normalisere. Forfatteren foreslår, at enkel vedligeholdelse og hurtige løsninger kan afhjælpe midlertidige stikning på grund af fugtighed. Store spørgsmål som vridning skal håndteres af en møbler reparation ekspert.

Behandling

Undersøge skuffen. Cyklusser af ekspansion og faldende kan forårsage skuffe til at deformere eller dele at komme løs, så fjern og inspicere hele skuffen. Hvis hævelsen er så udtalt, at du ikke kan fjerne skuffen, prøv at indføre tør, opvarmet luft omkring objektet for at mindske hævelse. Reparere eventuelle løse eller manglende hardware. Forsøg på at fastslå, hvilken del af skuffen sticks. Påfør et tyndt lag af hårdt stearin eller sæbe til at smøre skuffen løbere og guider, hvis nødvendigt. Ellers vente på luftfugtigheden til at falde. Da træet mister vand, vil skrumpe, hvilket bør tillade skuffe til at flytte frit igen.

Forebyggelse

Bruge en affugter i rum, der oplever høj grad af fugtighed og bruge en luftfugter i de tørre måneder til at normalisere miljøforhold i dit hjem. Webstedet Sahara møbler fremstilling antyder du opretholde en relativ fugtighed på 25-30 procent at bevare træmøbler og at du finde træ møbler væk fra varmekilder.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com