Hvorfor skulle din Central Air Unit blæse varmluft?

July 21

Hvorfor skulle din Central Air Unit blæse varmluft?

På en varm sommerdag, kan luften blæser ud af toppen af en central aircondition-enhed blæredannelse varme. Frygt ikke; Det betyder, at enheden gør sit arbejde. Hvis enheden producerer varmt luft inde i huset, men har du problemer. Et kig inde i kassen, der sidder i baghaven og lidt fysik forklarer den proces, der giver kold luft til køleskabe, frysere og airconditionanlæg, der tilbyde lindring på varme sommeraftener.

Hvad er der i æsken

Boksen i baghaven er en del af et mekanisk system. Det indeholder en kompressor og fordamper spoler, der koncentrerer sig varme og begynde fordampning af hydroflourocarbon (HFC) gas. Trykisoleret væsken begynder sin køling da det rejser gennem et sæt af rør kaldet fordampning spoler. En stor fan, ofte den eneste del synlige, trækker luft via ventilationskanaler på sider eller bunden af boksen, passerer det over bredbånd og derefter skubber den ud i toppen af enheden, medvirken væskens ekspansion.

Stater i sagen

En central klimaanlæg gentagne gange komprimerer og udvider HFC, som har et meget lavt kogepunkt. Kompressor oprette varme ved opretholdelse tryk i hovedbrandledningssystemet, meget som en bil stempel skaber varme i det brændstof, der kører en bil. Da væsken rejser gennem rør kaldet spoler, fordamper det, at skabe en cool gas inde spolerne. På dette tidspunkt, en anden fan i en air handleren enhed inde i huset blæser over de kolde spoler og tvinger kold luft gennem kanalen arbejde i huset. Som HFC varmer, det kondenserer lidt og trækkes tilbage uden for mod kondenserende enhed.

Problemer

Varm luft, der kommer ud i toppen af den centrale udeluft enhed betyder, at kompressoren gør sit arbejde. Varm luft fra luft handler gennem kanalerne, betyder imidlertid, at systemet ikke har et sted. Som med et køleskab, betyder en slidt eller defekt kompressor dyre reparation. Det kan ikke producere varme ved udendørs enheden; systemet recirkulerer blot varm luft allerede findes i systemet. Moderne Air-condition systemer er lukkede, så HFC ikke kan tilgås som med de gamle systemer, der anvendes chlorfluorcarboner (CFC). Et tab af HFC fra et lukket system signaler skader på spoler eller mekanik. Udendørs enheden ville udvise luften af den samme temperatur som den omgivende luft.

Holde varmen stiger

Årlige eftersyn holde systemer producere kølig luft til huset og skubber varm luft ud af udendørs enheden af en central air system. Ud over rengøring luft indtag lameller og kontrol for forhindringer i dræning rør — som skal rettes fra huset, ikke mod det. — teknikere tjek spoler, slanger og fans såvel som de motorer, der driver dem og kredsløbene og kontrolelementerne omkring kompressoren. De kan kontrollere opretholdelse tryk i hovedbrandledningssystemet og kølemiddel niveau, hvis disse er tilgængelige. En generel test de kører er skruet lidt op for enheden, indstille termostat så lavt som muligt og tjekke hvor lang tid det tager for blast af varm luft at begynde udstedelse fra boksen udendørs.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com