Hvorfor skulle du bruge propangas i en Natural gasbrænder?

March 30

Hvorfor skulle du bruge propangas i en Natural gasbrænder?

Gasapparater er designet til at køre på naturgas eller propangas, også kendt som flydende petroleum gas, eller LPG. Selv om de to brændstoffer er gasser, kan ikke de bruges som stedfortrædere for hinanden i umodificeret gasapparater. Hvis du forsøger at køre en umodificeret naturgas brænder eller apparatet på propan, det plejer at køre ret og du risikerer en fare for brand eller eksplosion.

To forskelle

De to største forskelle mellem naturgas og propan er service pres som de leveres til apparatet og den varmeenergi, de producerer. Propan fra en tank eller flaske er leveret på et meget højere service pres end naturgas fra gas lysnettet. Propan har også mere end dobbelt så meget varmeenergi pr. kubikfod, at naturgas har. Propan producerer 2,516 britiske termiske enheder pr. kubikfod, sammenlignet med 1.012 britiske termiske enheder til naturgas. Gas supply blænde i en natural gasbrænder er meget større end i en propan brænder på grund af den lavere tryk på service og lavere varmeenergi, og den naturlige gasbrænder er større end en propan brænder af lignende varmeydelse. Regulator i en naturgas appliance leverer en større mængde gas end en propan regulator.

Større og varmere

Hvis du sætter propan gennem et umodificeret naturgas apparat, vil du få en meget større og varmere flamme end naturgas apparatet er designet til at håndtere. Dette kan have katastrofale konsekvenser. I bedste fald kan du ødelægge apparatet. Enheden kan i værste fald eksplodere, personskade, død eller ejendom beskadiger. Mange typer af naturgas apparater kan konverteres til brug med propan. Vandvarmere, komfurer, ovne og rumopvarmning, der kan konverteres sikkert vil være mærket som værende konvertible og kan omfatte en konvertering kit i apparatets emballage. Men nogle nyere appliance modeller er designet til et brændstof kun og ikke sikkert kan konverteres til et andet brændstof. Deres appliance etiketter vil oplyse den korrekte brændstof, og at apparatet ikke er konvertible.

Konverteringstrin

Konvertere en naturgas apparat til propan indebærer flere trin. Først, skal du anskaffe en konvertering kit specielt designet til fabrikat og model af dit gas apparat. Dette sikrer, at delene der passer korrekt. Omdannelse indebærer erstatter den brænder naturgas blænde med en propan blænde, der har et mindre hul. Du skal også erstatte naturgas regulator med en propan regulator til at sikre korrekte tryk og volumen på brænderen.

Ny brænder

Du kan også nødt til at erstatte naturgas brænder med et mindre udviklet til propan. Ved hjælp af en forkert størrelse brænder kan resultere i ufuldstændig forbrænding, der producerer dødbringende kulilte. Endelig skal du justere den brænder luft lukkeren, fordi propan kræver et andet brændstof-luft-forholdet end naturgas. Hvis du er usikker på om du er op til konvertering opgave, bør du konsultere en autoriseret gas tekniker, der kan gøre en sikker og pålidelig konvertering.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com