Hvorfor skulle et hus Circuit Breaker delvist arbejde?

February 8

Hvorfor skulle et hus Circuit Breaker delvist arbejde?

En delvist funktionelle effektafbryder kan være virkelig forvirrende, når de forsøger at bestemme en elektrisk problem. Mens nogle breaker problemer kan løses uden hjælp fra en tekniker, vil nogle kræver hjælp. Mens du ikke bør forsøge at rewire noget selv, er der nogle grundlæggende ting at kigge efter. Du kan samle oplysninger om systemet vil hjælpe teknikeren og muligvis spare dig penge.

Forkert strømstyrke

Afhængigt af den enhed, der er forbundet med afbryderknappen, breaker muligvis ikke den korrekte strømstyrke for jobbet. Dette kunne resultere i effektafbryderen arbejder for en stund og derefter pludselig snubler. Eller afbryder kunne understøtte anordningen minimalt, hvilket resulterer i dårlig appliance eller anordning ydeevne. Hvis du har mistanke om, at afbryderen ikke passer til behovene i kredsløb og den tilsluttede enhed, skal du kontakte en tekniker at køre tests og skifte ud breakers.

Dårlige ledninger

Ledninger i stikkontakten eller apparat til effektafbryderen kunne betyde forskellen mellem en velfungerende enhed og en medfører enhed. Hvis ledningerne er tilsluttet forkert terminalerne, er det muligt for enheden at tænde men ikke turn off og vice versa, forårsager breaker til delvist arbejde. Du kan tage et kig på ledninger situationen omkring enheden i pågældende, men en tekniker skal hedde for alle el-arbejde.

Rørende ledninger

Når to hot ledninger eller en varm ledning og en neutral wire touch, tilsluttet apparatet breaker stopper. Nøgne ledninger bør ikke være så tæt på hinanden uden isolering, som sådan skødesløse ledninger kan straks gnist en brand. Hvis du ser udækkede ledninger i en potentielt farlig situation, bør du ringe til en tekniker at løse problemet.

Flere enheder

For mange apparater kører ned af en effektafbryder vil rejse breaker. Det er muligt for en flok af elementer, der skal tilsluttes en stikkontakt på én gang og ikke tur breaker, indtil alle enheder har været tændt på samme tid. Dette er grunden til, at nogle forretninger bør aldrig opstille hos en forlængelse ledning eller power strip. Hvis et stort apparat kører på en stikkontakt, kan det en god idé at lade kun én apparatet til at køre ud af denne særlige breaker. Af denne grund er en dedikeret afsætningsmulighed for apparatet en god idé.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com