Hvorfor slår Squash planter gul?

June 27

Hvorfor slår Squash planter gul?

Squash er planter som regel nemme at dyrke og belønne gartner med en frugt, der er klar til at vælge kort efter bestøvning. Sund squash planter kræver frugtbare, veldrænet jord, fuld sol og tilstrækkelig fugt. Hvis blade på dine squash planter bliver gule er et tegn på at noget er galt. Gule blade er et tegn på at planten er understreget.

Voksende Squash

Gule blade på dine squash planter er et tegn på at dit anlæg kræver opmærksomhed. Når bladene af en ung plante bliver gul kan det betyde at det var plantet for tidligt og klimaet er for koldt. En gartner har en meget højere succesrate, hvis haven er planlagt efter behov af planter. En overvejelse er havens hårdførhed zone.

Plante hårdførhed zoner blev udviklet som en guide til at hjælpe gartnere vide hvilke planter vil trives i deres områder. Disse zone kort er baseret på de ekstreme temperaturer i en region, fordi planter varierer i de temperaturer, som de kan udholde. Disse oplysninger gør det muligt for gartnere at vide, hvornår de kan med held begynde plantning på deres områder.

I kolde områder, kan frø startede indendørs og derefter transplanteres når udetemperaturen er tilstrækkelig. Hvis du allerede har plantet og dine planter er nu gule, bringe dem tilbage inde indtil temperaturerne er varmere.

Administration af klimaforhold

Squash er nemme at dyrke, men sund squash planter kræver fuld sol og tilstrækkelig fugt. Squash planter bliver gule hvis der er for meget regn eller for lidt vand. Administration af klimaforhold vil give sundere planter.

Ideelt, squash planter kræver omkring to inches af vand pr. uge. I områder med højere temperaturer kan hyppigere vanding være nødvendigt. I køligere områder med hyppige regn, undgå plantning tidligt og sørg for, at din jord er blevet ændret for at tillade passende afløb. Sund squash planter kræver frugtbare, godt afdrypning jord at dyrke.

Forbedre jordbundsforhold

Jord spænder fra sandet lerjord til tunge ler. Jord med tunge ler giver mulighed ikke for passende afløb og jord med alt for meget sand bevarer ikke vand nok til at holde planter sunde.

Jordbunden består af organisk og mineralsk forbindelser og mængder af luft og vand, som alle er afgørende for en plantevækst. En jord, der mangler organisk materiale vil miste sin struktur. Et godt komponeret jord bevarer et stabilt pore rum, der giver mulighed for tilstrækkelig vand tilbageholdelse og dræning. At have en stabil pore plads betyder også jorden bevarer luft opbevaring for rodvækst, hvilket er vigtigt for sunde planter.

Ændring af din jord inden plantning vil lindre mange havearbejde dilemmaer og den nemmeste måde at ændre er ved at tilføje organisk materiale. Simpelthen Vælg en ændring og indarbejde det i jorden til en dybde på ca 8 inches.

Kompost og blad skimmel, grønne plantemateriale og husdyrgødning er især god til at forbedre jordbundsforhold. Din lokale Planteskole er en uvurderlig ressource for oplysninger på havearbejde i dit område og kan forsyne dig med jord ændringer.

Forebyggelse af gule blade på Squash planter

Desværre er dårlig jord og et barsk klima ikke de eneste betingelser, der vil forårsage en squash plante til gul. Mens squash planterne er hårdføre, er de modtagelige for neglesvamp infektioner. Svamp er meget vanskelige at behandle.

Tage et par skridt til at undgå en svamp infektion i din have. Undgå iblødsætning blade af planten når vanding. Jorden vanding giver jordbunden er fugtig, mens anlægget kan blive tørre.

Kæmper svamp

Hvis en svamp infektion er mistænkt besøg din lokale planteskole. Svampen er en hurtig bevægende infektion, der kan være meget svært at behandle. Besøg din lokale Planteskole kan give et væld af oplysninger til behandling af lokale sygdomme, før de spredes til andre planter. Alternativt kan du bede din lokale landbrugs udvidelse service til at anbefale en fungicid og/eller bakteriedræbende kendt at fungere godt i dit område.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com