Hvorfor starter en centralstøvsuger af sig selv?

August 18

En centralstøvsuger har de samme grundlæggende komponenter som enhver anden form for en støvsuger, men de er konfigureret på en anden måde. Desuden, har det en særlig funktion, der giver mulighed for vakuum skal startes fjernt. Selv om en central vakuum system kan synes at tænde af sig selv er hvad der faktisk sker noget andet.

Slange

Slange på en central støvsuger er meget længere end andre typer af støvsugere. Slanger af 30 fødder er ikke ualmindelige. Slangen gør den sædvanlige opgave at gennemføre snavs bliver afhentet af støvsuger og sutte det eller transportere det ind i posen og filtre. Ud over dette har en central vakuum slange en metalring eller et par kontakter.

Væg beholder

I modsætning til almindelige eller konventionelle støvsugere, typisk har en centralstøvsuger en eller flere væg beholdere (undertiden kaldet ventiler), hvor slangen er tilsluttet når vakuum, der er i brug. Der er normalt en lille fjederbelastede klap eller døren dækker åbningen til disse beholdere, når støvsugeren ikke er i brug. Tilsluttet væg beholderen bag væggen er plast rør, der gør sin vej til den central vakuum placering.

Hovedenheden

Bare med en konventionel støvsuger, har den centralstøvsuger en hovedenhed. Det huser den motor, der står bag den fan, der producerer suge. Filtration system er også i denne enhed. Denne del af støvsugeren er typisk gemt væk i en kælder eller garage eller nogle andre sådanne område. Ud over at plast rør, der forbinder væg beholderen til hovedenheden, der er ledninger er tilsluttet to kontakter inde i væggen beholderen.

Transformer

Inde i er den centrale vacuum hovedenheden ledninger der bringer strøm i gennem en ledning. Denne ledning tilsluttes en stikkontakt leverer regelmæssig husholdningsbrug AC spænding. Denne almindelige husholdning nuværende beføjelser den motor, der kører den suge del af støvsugeren. Et nøgle ekstra funktion er en transformer, der tager lidt af den elektriske strøm og konverterer det til lav spænding. Det er denne lav spænding funktion, der giver mulighed for vakuum til at synes at starte af sig selv.

Skjulte Switch

Som nævnt er indbygget i væggen beholderen er ledninger, der løber til vakuum hovedenheden. Og der er et par af metal kontakter i del af den slange stik, der bliver indsat i væggen beholderen. Når du sætter slangen ind i væggen slot, disse metaldele gøre kontakt med deres modstykker i beholderen. Når de centrale vakuumslangen er sat i stikkontakten, tage metaldele kontakt med disse metal overflader i væggen beholderen og fuldføre banen. Det tænder støvsugeren. Når slangen ikke er indsat i væggen beholder, er de to metalplader inde i væggen beholderen adskilt. Dette fungerer som en åben kontakt, bryde kredsløbet, så længe slangen ikke sidder i stikkontakten.

Årsagen til transformeren indbygget i hovedenheden er så, at den nuværende gå til disse metal overflader inde i væggen beholderen kan konverteres til lavspænding. Dette er en sikkerhedsfunktion, der forhindrer elektrisk stød. Åbning af klap døren på væggen beholderen og rørende de metal plader er ikke farligere end at røre en lommelygte batteri.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com