Hvorfor vælge bambus gulve?

August 20

Hvorfor vælge bambus gulve?

Bambus gulve har et unikt udseende med en stram korn og subtile farvevariationer. Mens bambus er faktisk en type græs, har det mange af egenskaberne af hårdttræ gulvbelægning, herunder lang holdbarhed og nem vedligeholdelse. I modsætning til hårdt træ, bambuss naturlige fugt modstand gør det en mulighed for køkken eller badeværelse anlæg, og det er resistente over for skimmel og meldug, i modsætning til tæpper. Derudover gør bambuss høje bæredygtighed det attraktivt at forbrugere, der ønsker miljøvenlige muligheder i gulvbelægning.

Holdbarhed

Bambusparketgulve er lavet for livet. Sammenlignes med eg gulve, en bambus gulv kan vare så længe som 50 år. Overfladen af gulvet kan blive ridset, men af tunge mund trafik, høje hæle og endda dit kæledyr kløer. Gang-off måtter og gulvet beskyttere under møbler ben anbefales for at undgå buler og skrammer.

Bæredygtighed

Bambusparketgulve er meget holdbar. Bambus kræver ikke genbeplantning som det regenererer på sin egen hver tre til fem år. I modsætning til hårde træsorter, er ingen skove mindsket eller ødelagt for at producere gulvbelægning. Hvis rødderne af bambus plante forblive uforstyrret, kan planten høstes flere gange i år. Desuden, som det er naturligt resistente over for skadedyr, kræver denne hurtigt voksende græs lille udsættelse for kemiske pesticider.

Omkostninger

Materiale og installation omkostninger kan sammenlignes med dem, for trægulve og varierer afhængigt af region og arbejdskraft. Omkostninger, dog opvejes af den omstændighed, at korrekt installeret og vedligeholdt bambus gulve vil aldrig skal udskiftes.

Vedligeholdelse

Bambusparketgulve er lav vedligeholdelse. Ligesom hårdttræ kræver bambus gulve kun regelmæssig fejer eller støvsugning for at holde ren. Brug ikke en tæppebanker bar vedhæftet fil på et tomrum, da det kan beskadige gulvet, og ikke oversvømme gulvet med vand når opsamlingsoverførslen. Meget bambusparketgulve er tilgængelige før færdig med flere lag af sealer, hvilket gør det yderst pletbestandigt, selvom spild skal renses op efterhånden som de opstår. Kontakt din forhandler for anbefalinger om rengøringsmidler til at fjerne genstridige pletter.

Allergivenlige

I modsætning til tæpper, bambus gulve ikke havnen mider, støv, mug og meldug. Forbrugerne med kemisk overfølsomhed bør spørge om typerne af lim brugt til at oprette gulvbelægning og typer af kemikalier, der anvendes på dens finish. Lavere kvalitet bambus gulvbelægning kan afgive dampe fra off gasning af flygtige organiske forbindelser (VOC), som kan forårsage hovedpine og irritation af næse, hals og øjne.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com